donderdag 28 juli 2016

Viburnum soorten

Vraag ons gerust om advies. Kijkt u ook eens naar ons aanbod voor tuinplantengrond en . Sommige soorten hebben de afmeting van kleine bomen. Je hebt soorten die in de wintermaanden op het nog naakte hout bloeien . Er zijn bladverliezende en wintergroene soorten en . Opvallend veel viburnum soorten produceren ook geurende bloemen.

De bladverliezende planten die inheems zijn vind je in deze categorie. Viburnum - Caprifoliaceae. Inheemse planten groeien zeer . Ongesnoeid wordt hij uiteindelijk na jaar m. De bladeren van sommige soorten krijgen in het najaar een mooie herfstkleur. Vrijwel alle soorten heesters groeien goed in de zon en lichte schaduw, en ze houden van iets zure, humusrijke, voedzame grond. Vind viburnum op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Bij andere soorten vallen die nectariën weinig op, scheiden zij bijna geen sap af en bij . Het fertiele hart wordt niet goed bestoven omdat er tijdens de bloei . Bekijk hieronder alle soorten. Corver, Aeugst Am Albis, Zwitserlan 12. Overzicht van de Nederlandse biodiversiteit. Het Nederlands Soortenregister zet de standaard voor naamgeving en voorkomen van Nederlandse soorten. Viorne-boom met bonte bladen.


Het blad van vele soorten kleurt schitterend in de herfst, van rood tot purper. De meeste zijn bladverliezende soorten of groenblijvende soorten met . Ontdek hieronder de lijst met viburnum:. Enkele voorbeelden van veelgebruikte heesters die o. De vroegbloeiende viburnum soorten gedijen zowel in de zon als in de halfschaduw.


Gemengde hagen worden verrijkt door de geurende bloemen en de . Soorten , dat wil zeggen, deze planten komen in de natuur voor en zaaien. Voeg toe aan offerte PDF downloaden. Kleur: roseBloeitijd: winter ( bloeit op kaal hout)Hoogte:ong.


Mogen in voorjaar gesnoeid worden, geschikt voor haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts