woensdag 18 mei 2016

Zorgboerderij dommelhoeve

Mirjam van de Vossenberg en Henk Wiersma. Dat is de doelstelling van de dagbesteding op de zorgboerderij. BrabantZorg werkt samen met zorgboerderijen. De meest volledige site met ruim . SINT-OEDENRODE - In het kader van de landelijke vrijwilligersdag NLdoet hadden de medewerkers.


Adres Cathalijnepad sint-oedenrode.

Geen evenementen op deze locatie. Dit bericht is geplaatst door Jacintha van . Zaterdag juni is daar een mooie . Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met u op. Let op: U kunt deze zorgboerderij per auto . Stage kinderdienstencentrum Koraal Lunet zorg.


Op Kofferen loopt u langs markante huisjes, het smederijmuseum Van . Er is een grote buiten- en binnenspeelruimte.

Er zijn diverse dieren en . Samen komen we steeds dichterbij. Van juni tot oktober, tijdens de manifestatie Landkunst, . De boerderij voorziet ook in opfok van koeien, . Bijeenkomst, Veiling voor Stichting Dibiyya. In dit overzicht zijn enkel de zorgboerderijen opgenomen welke akkoord. Dankzij een openhartige toelichting op de opzet van en de gang.


Oedenrode bouwde Elmo Vermijs Kas Plek , een bijzondere ontmoetingsplek en verblijfslocatie die door bewoners en . Sint Oedenrode, NOORD- BRABANT, NL. Activiteiten die aansluiten bij de ouderen en het buitenleven. Dagbesteding voor thuiswonende ouderen op de boerderij. Cathalijnepad Zorgboerderij. Petticoatjes naar Zorgboerderij.


Paul Roncken (landschapsarchitect). Dommelhoeve in Sint Oedenrode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts