woensdag 25 mei 2016

Passiebloem groenblijvend

Wintergroen : Semi- groenblijvend. De passiebloem bloeit tussen juni en oktober. Wat er met de bladeren gebeurt, hangt af van de . Koop online uw klimplanten bij Tuinplant.


Passiebloem Klimplant Met Sier Overpot.

Bloeitijd: juni - oktober. PassifloraKleur: geaderd blauw, iets geurend. Een klimplant die door vrijwel iedereen geliefd is!


Haal tropische sferen en passie in uw tuin met de . De naam blauwe passiebloem , passiflora caeruluea, ontleent deze mooie klimplant aan de paarsblauwe kleur die in de corona van de bloem te . Dan worden temperaturen tot -best verdragen. Zeker nadat de plant meerdere jaren op de plek staat.

Veel bladeren blijven in de winter lang aan de plant hangen of vallen pas af in het voorjaar. Aan verlanglijst toevoegen. De vruchten van de blauwe passiebloem (alleen na kruisbestuiving).


De blauwe passiebloem is semi- groenblijvend. Zijn snelle groeiers en binnen notime heb je een . Waterbehoefte : Regelmatig. Bescherm de passiebloem vóór de strenge vorst door de. Er zijn bladverliezende of groenblijvende kamperfoelies.


Een goede keuze als u graag een groenblijvende plant wil. Akebia longeracemosa A collection from N. Clematis Hendersonii Rubra ( groenblijvend ). Waardevol voor insecten: ja. Groenblijvend : bladverliezend.


Deze soort bestaat uit meestal groenblijvende of halfgroenblijvende . En het nadeel van passiebloem is dat ze eigelijk niet goed tegen het . Mijn passiebloem is zeker niet groenblijvend.

Er zijn wel clematis-soorten die wintergroen zijn, heb zelf Pixie en Armandii.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts