dinsdag 17 mei 2016

Mini petunia stekken

De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld . Een minivijver is een kleine vijver die meestal van watertonnen of eiken vaten wordt gemaakt op een terras. Bekijk de stap voor stap handleiding om zelf een . Planten worden vermeerderd uit stek.


Mini - petunia - Kom langs bij GroenRijk Bergambacht, het leukste tuincentrum.

Een bekende hangende petunia is de surfinia. Deze wordt gekweekt van stekken en niet uit zaad. Je kunt de familie ook uitbreiden door te scheuren of de wortels te stekken.


Als het bolletje de grond raakt, kunnen de miniwortels zich hechten aan de grond . RTV Tuinidee met als plant van de week de petunia. Het oogsten van ( mini ) petunia zaden. Normaal zullen de stekken nog voor de winter geworteld hebben. Minivijverplanten – Waterhyacint- bloeit van mei tot september- eenjarig .

Title: Binnen 1 Author: Stek , Name: Binnen 1 Length: pages, 1. Uiteraard wel in al zijn verschillende vormen en kleuren. PETUNIA Designer - Double Martha - st. STEK is hét kleine tuincentrum midden in Rotterdam.


Hier worden groenliefhebbers geïnspireerd en groentjes op weg geholpen naar zowel particuliere als . Vandaag bestellen = Morgen in Huis! Bloeiende potplanten uit stek. Petunia Amore Queen Of Hearts℗. Beeld: mooiwatplantendoen. Latijnse naaCalibrachoa Nederlandse naamini petunia.


Aantal stek : van verschillende kleuren. De gebruikte kleuren zijn: blue, white, . Het snoeien van bloemen onderbreekt de zaadproductie en zorgt ervoor dat er meer bloemen gaan groeien. Surfinia is volgens mij een petunia soort hoor. Ben je niet in de war met een geranium soort? Ja, de Calibrachoa is een rijkbloeiende, makkelijk te verzorgen plant voor terras en balkon.


Een aantal van deze planten zoals kleinbloemige petunia en. Meerdere perkplanten die uit zaad gekweekt worden, kun je ook stekken.

Inmiddels hebben we ook een certificaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts