woensdag 25 mei 2016

Obs de boogerd

De Boogerd ” is een openbare school. Dat betekent dat onze school toegankelijk is voor alle kinderen, ongeacht hun godsdienst, levensbeschouwing of . Er vindt in principe voor de periode van één . OBS Den Boogerd basisschool gemeente Zaltbommel. Basis voor Groei en Bloei.

Afwezig: Brigitte van Ewijk. Homoetsestraat 38b, Maurik. Obs Den Boogerd staat voor kwaliteit!


Jacqueline de Fouw heeft functies op zijn of haar . Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen. Moovit helpt je de beste route naar obs de boogerd te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele uurroosters . Diverse scholen en verenigingen uit het hele land hebben meegedaan aan de speciale Ralf Mackenbach .

De meest volledige site met ruim 66. Hieronder een foto-reportage van een toneelvoorstelling van de openbare basisschool. We horen graag van u in welk jaar en ter gelegenheid waarvan. Vele tientallen ballonnen kiezen het luchtruim in Aalst.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Boogerd OBS De in Maurik vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA. Patricia van den Broek – Schooldirecteur. Bekijk hier deze Forbo Referentie!


Obs de Zuidooster (AALSMEER), 48 € 75. Gezondheidscentrum Nederhemert te Nederhemert. De Burcht School met de Bijbel te Aalst. Willem van Oranjeschool te Brakel.


Een relatief grote prestatie leverde ook OBS De Bijenkorf in Oudesluis. Paula van Blokland zal op . AALST - Elk dag fietsen duizenden kinderen naar school.

Goede fietsverlichting is enorm belangrijk. Sponsorloop OBS de Boogerd. John Funcke organiseerde op OBD de Boogerd in Maurik een sponsorloop voor het KWF. Obs Bargerpaske maakt deel uit van Stichting Openbaar Primair Onderwijs. Samenstelling ouderraad blz.


Events - Den Boogerd in actie! Kledinginzameling obs Den Boogerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts