woensdag 25 mei 2016

Obs de bolster

Met het hele team zetten wij ons in voor bewust, betrokken en betekenisvol onderwijs. OBS de Bolster , Sint-Michielsgestel. De Bolster is een openbare basisschool.


De site is bedoeld als informatiebron voor zowel mensen die een school. Wij geven kinderen een optimale start voor de .

Openbare basisschool de Bolster Sint-Michielsgestel. Basisschool basis school openbare bijzonder katholiek stichiting katholiek onderwijs innova. Vreedzame school pestprotocol zelfstandig werken veilige school . We zijn een openbare school. Een openbare school is een afspiegeling van de maatschappij, een ontmoetingsplek voor kinderen.


Sinds kort gaat basisschool de Bolster door als basisschool Wereldwijs. Binnenkort zal hier een nieuwe site .

Na een aantal verbeteringen aan het . Er vindt in principe voor . Vlaamse overhei databank Onderwijsinstellingen: adres en opleidingen in GO! Vindt u gezondheid ook belangrijk? Ga aan de slag met de Gezonde School- aanpak. Deze aanpak betekent niet altijd dat uw school méér moet doen op het . Plaza heeft een nieuwe rubriek in de nieuwsbrief.


Donderdag mei was de dag dat wij van HSV Dobbertje Onder de visles zouden verzorgen voor groep met leerlingen en . Afgelopen vrijdag juli werd de KIDS tentoonstelling op obs de Bolster officieel geopend! Compliment aan alle kinderen uit de klas van juf . Praktijkschool de Bolster in Groningen. Talent ontwikkeling door persoonlijke begeleiding. De plek waar plezier en leren samen komen.


Anders werkt in mediumarrangement. Hjoed wie de lêste skoaldei fan de Bolster. Dat is net sa bysûnder, mar wol dat it de lêste dei wie yn it âlde skoalgebou.

Nei de simmerfakânsje geane de bern . Bezoekadres, Keelkampstraat 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts