woensdag 18 mei 2016

Workshop kippen houden

Op zaterdag maart en zaterdag april. Veel mensen houden van kippen , ook kinderen zijn dol op ze. Ochtends raap je verse eitjes en scharrelende kipjes rond het huis zijn erg leuk om naar te . Handig voor als je je kennis . Na het succes van de vorige kippenworkshop , is iedereen ook dit jaar welkom! Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag meer wil leren over het .

Gebruik de snelst groeiende ticketservice . Als u meer wilt weten over het houden ervan? Wil je graag kippen in de tuin hebben? Daar komt natuurlijk het een en ander bij kijken. Kasper Faunafood produceert en levert al jarenlang hoogwaardige voeding,. Een breed spectrum van het houden van kippen zal aan bod komen.


Wilt ook u genieten van de gezelligheid van eigen kippen en alles weten over het houden ervan? En hoe verzorg je kippen eigenlijk? Kan dat wel, kippen houden in de stad?

Aalsmeer – Dinsdag mei organiseert de Baroen aan de Aalsmeerderweg een workshop kippen houden. Tijdens de zeer interactieve avond . Ze verwerken je groente-, tuin- en keukenafval en zorgen voor lekkere eitjes. Kippen zijn bijzonder nuttige dieren.


Maar hoe houd je kippen en hoeveel plaats . Dat kan je leren met de workshop op zondag februari -uur in De WAR. Je betaalt wat je het waard vond. Na deze workshop weet je alles over kippen!


En over kippen houden in de stad. En wie er mee doet met de kippenclub in de BuurtTuin. Bepaal vooraf waarom je kippen wil: voor de eitjes of het vlees, of gewoon omdat je graag dieren ziet. Sible Westendorp, dierenarts en kippendokter, gaat op juli a. Ze leggen eieren en helpen bij het verwerken van uw organisch afval.


Schrijf je in voor de cursus Stadskippen houden en mail je naam en. Dinsdag arpil organiseren wij een workshop kippen houden. Willen wij leuke en nuttige weetjes met je delen over het houden . Voor iedereen die meer te weten wil komen over hobbymatig kippenhouden organiseert Welkoop Dalfsen op mei een kippen workshop. Met een stukje over het houden van biologische kippen in de sta bedoel ik eigenlijk het houden van biologische kippen in een kleine tuin .

Mike van der Most van Landgoedboerderij Oosterheerdt gaat je meenemen in de boeiende wereld van hobbykippen houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts