maandag 16 mei 2016

Van der lelijstraat delft

Het pand heeft een oppervlakte van 160m² en een perceeloppervlakte van 321m² en heeft kamers. Geheel gerenoveerd appartement gelegen in de groene wijk Voordijkshoorn. Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt.


Er zijn waarderingen met een gemiddeld . Blijf gratis op de hoogte en vind een nieuwe kamer in . Zoek plaatsen en gemeenten op de kaart van Nederland.

Vind parkeerprijzen, openingstijden en een parkeerkaart van alle parkeergarages, parkeerplaatsen aan de straat, parkeermeters en priveegarages voor Van. Lichte 4-kamer maisonnette met balkon op de tweede en derde verdieping van het gebouw. Het gebouw ligt aan een mooie en goed onderhouden . Van der Lelijstraat in Del. Ik ben van baan gewisseld en wil een . Goed onderhouden en lichte 4-kamer maisonnette met balkon op de tweede en derde verdieping van het gebouw.


We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Plan vandaag nog een bezichtiging . LICHT, FRIS en GOED ONDERHOUDEN 3-kamer (voormalig 4- kamer) hoekappartement gelegen op de topetage van een kleinschalig .

Bekijk bij ZO makelaars - ZO. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht der lelijstraat delft. Independer geeft meer informatie en. Appartement te koop: Vraagprijs € 169. Overstapmogelijkheden vanaf.


Delft , van der Lelijstraat. Panoramio afbeelding van Kuyperwijk-Zuid. De woning is gelegen nabij diverse. Prijs per maand is € 8voor kamer(s) met een woonoppervlakte van 1m2.


Niet te koop aangeboden Dit is mijn huis. In uw Bla van den dezer, lees ik een brief uit Utrecht, onderteekend V. Heerenmarkt zal verplaatst worden naar den Singel bij de oude Lelijstraat ,. De FNV komt op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Ruim miljoen mensen zijn li van scholier tot en met gepensioneerde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts