dinsdag 24 mei 2016

Duurzaam inkopen overheid

Overheden maken omslag naar duurzame inkoop. Naar de van Rijksoverheid. Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) betekent dat het Rijk niet alleen let op de prijs van wat het koopt. Een artikel over Rijksbrede inkoop van duurzame bedrijfskleding naar het voorbeeld . Duurzaam inkopen wordt ook wel maatschappelijk verantwoord inkopen. Productgroepen ‎ Circulair inkopen ‎ Biobased inkopen ‎ Milieuvriendelijk inkopen duurzaam inkopen doe je zo duurzaam inkopen gemeenten duurzaam inkoopbeleid voorbeeld mvi congres 20internationale sociale voorwaarden manifest maatschappelijk verantwoord inkopen Mensen zochten ook naar Productgroepen PIANOo - Expertisecentrum Aanbesteden https://www.


De Europese Commissie ziet duurzaam inkopen als een instrument om duurzame. De Rijksoverheid streeft naar een circulair Nederland in 2050. Het is dan ook zeker de moeite waard om te kijken of jouw bedrijf aan de criteria van duurzaam inkopen kan voldoen. De ISO 204bevat richtlijnen voor het . De overheid heeft, in overleg met het . Jaarlijks besteden overheidsorganisa ties meer dan miljard euro aan inkopen en diensten.


Door als overheid duurzaam in te kopen, krijgt de markt voor . Er wordt steeds meer over duurzaamheid gesproken, zo ook over duurzaam inkopen. Wat houdt het in, wat is de rol van de overheid hierin en hoe kun je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts