maandag 30 mei 2016

Bijzondere groenten

Heb jij wel eens deze bijzondere groenten gezien of gegeten? Ze zijn zeker het ontdekken waard! Oca Niet te verwarren met de okra. Bekijk het grote scala aan de meest bijzondere groenten. En lees hier direct meer over de exotische groenten.


Biologische Kwekerij Zonnemaire teelt 1speciale gewassen.

Bijzondere , vergeten groenten. Eetbare bloemen, speciale kruiden. In de Ommuurde Tuin telen we ruim 4verschillende groenten, fruit en kruiden: historische, bekende, nieuwe en wilde . Daarna verzorgt ze een rondleiding door de . Het gangbare patroon van sla en tomaat verbreken door eens te focussen op minder gekende (voor sommigen zelfs onbekende) groenten , wordt de uitdaging. Die appel en peer zijn wel héél gewoontjes na het lezen van dit artikel. Want kende je deze exotische, bijzondere groenten en fruitsoorten al?


Groenten - dagelijkse gezonde kost voor miljoenen mensen.

De cijfers wijzen echter uit dat we over het hele . Ken jij deze bijzondere groenten al? De patisson, bolcourgette of spaghettipompoen? Kies eens een andere groente en experimenteer met deze recepten.


Op pad met Tjeerd Peeters, teler van bijzondere groenten. Op zijn velden rond Maasbree teelt hij groenten zoals de red meat radijs. Je kan planten en oogst bestellen via onze webshop of door ons een mailtje te sturen.


Plant- en pootgoed en oogst kan opgestuurd worden: - Grote planten . De Japanse keuken is al lang niet meer nieuw in Nederland. Wel nieuw zijn verse groenten en fruit uit Japan. Rungis, de groenteboer voor de restaurants,. Informatie over herkomst, smaak, behandeling, voedingswaarde en verwerking van uitheemse groente - en fruitsoorten, met één of meer recepten. Consumenten zijn steeds bewuster bezig met voeding.


Dit zorgt ervoor dat de vraag naar . Voor zowel restaurant als consument.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts