vrijdag 15 januari 2016

Staatsbosbeheer kuinderbos

Het grootste en oudste bos van de Noordoostpolder op de voormalige zeebodem van de Zuiderzee. Een rijk en afwisselend bos van formaat. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten . Kom dan overnachten op een droomplek in de natuur.


Kamperen in een tipi, of op een vlot. Honden zijn welkom, en mogen op bepaalde plekken los lopen. Ook is er een ruiter- en menroute. Een tocht langs de natuurlijke . Middenin de natuur kom je volledig tot rust en geniet je van alle dieren die hier leven. Vrijwillig brandweerman in Kuinre.


Een deelnemer aan het vorige kampioenschap. Belangstellenden kunnen op . Staatsbosbeheer heeft diverse wandelingen en een . Het is te hopen voor ijsvisliefhebbers dat het flink blijft vriezen. Volgens de boswachter is dat . Als kampeerder heb je toegang tot de reeĆ«nkijkhut en mag je vissen en . In het totaal zijn er nu ca. Kuinderbos in de Noordoostpolder.


Voor de ste maal organiseert de Lionsclub Noordoostpolder i. Flevolandnatuur met een Plus . Berichten over kuinderbos geschreven door Nieuws uit de Noordoostpolder. Bos met open plekken, zonnige bosranden, de grote plas, vennen, moerassig terrein en zelfs een beek. Het zevendwergenpad in het kuinderbos , educatief voor jonge kinderen, leuk voor. De schapen gaan de oevers van de nieuwe beek en de randen langs de vennen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts