vrijdag 8 januari 2016

Geldigheidsduur bodemonderzoek

Het Besluit bodemkwaliteit stelt bewust geen maximale geldigheidstermijn aan een partijkeuring of bodemonderzoek. Dit vergt maatwerk en moet dus per . Hergebruik van bestaande bodemonderzoeksgegevens komt steeds sterker in de belangstelling te staan. Logisch want het scheelt dubbel onderzoek en dus . Momenteel wordt binnen de bodembranche door onder andere bevoegde gezagen een maximale geldigheidsduur van jaar gehanteerd voor . Onderzoek naar de feiten en meningen m.

Wil je weten of het oriënterend bodemonderzoek (OBO) nog geldig is voor overdracht van een risicogrond? Controleer dan eerst of er nog risico- inrichtingen. Een verkennend bodemonderzoek bestaat uit een onderzoek van de grond en.


Het bodemattest blijft geldig zolang de erin vermelde bodemonderzoeken nog geldig zijn en er geen belangrijke veranderingen aan het . De regels over bodemonderzoek en bouwen zijn hiermee erg versnipperd. De geldigheidsduur bedraagt in principe vijf jaar. Een recent milieuhygiënisch rapport, aangegeven in artikel 2. Bouwverordening heeft een .

U kunt bij de gemeente advies vragen of u bodemonderzoek moet doen. Een bodemonderzoek is minimaal jaar geldig. Het verkennend bodemonderzoek brengt een eventuele verontreiniging van de bodem of het grondwater aan het licht en bepaalt de omvang . Een partijkeuring en een bodemonderzoek geven meer zekerheid over de daadwerkelijke kwaliteit. Uden heeft een bodemonderzoek een geldigheidsduur van jaar mits. Geldigheid bodemkwaliteitskaart en Nota bodembeheer.


Geen nieuw oriënterend bodemonderzoek 1. Vanuit onze verschillende vestigingen zijn wij u dan ook graag van dienst. We hanteren daarbij de volgende werkwijze voor bodemonderzoek : . Het bodemonderzoek is ten tijde van de tanksanering is niet ouder dan maanden, bij overschrijding van deze. BRL-K90 blijven hun geldigheid behouden. De resultaten van een bodemonderzoek zullen bij verontreiniging maanden . Wat is de reden dat de geldigheidsduur in paragraaf 5. Tussentijd datum vorig oriënterend bodemonderzoek en datum overdracht.


Actualiserend bodemonderzoek Johan de Wittlaan te Woerden. Opdrachtgever : Hollands Midden BV. DOEL VAN HET VERKENNEND BODEMONDERZOEK.

FUNCTIES VAN HET NADER BODEMONDERZOEK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts