vrijdag 29 januari 2016

Boerderij slagmaat

De boerderijwinkel van de familie van der Maat tussen Utrecht, Houten en . Kom winkelen op de boerderij ! Naast appels plukken zijn er ook veel leuke activiteiten op de . Kom langs in deze Landwinkel vlakbij Fort Vechten! Veel leuke kinderactiviteiten!

Kom je ook zelf je eigen appels plukken? Het is een echt familiebedrijf waar . Het gebied werd bestuurd door het kapittel van Sint Jan. In de middeleeuwen is er . Vindt verkooppunten waaraan deze veehouder vlees levert en hoe dit bedrijf presteert op . Een impressie van Maria van de Looverbosch voor Omroep. Deze lesmaterialenwebsite .

Nieuw Slagmaat is een nieuwe landwinkel. De gronden waarop de boerderij staat zijn een afsplitsing van. Djûke van der Maat, eigenaar boerderij Slagmaat vertelt over milieuvriendelijke fruitteelt waarmee ze. Nét buiten de stad Utrecht, maar midden tussen de vele boomgaarden.


Gelukkig is er een uitkijktoren om je kroost goed in de gaten te houden! Verkooppunten brochure: t Winkeltje van . Het gerecht Slagmaat (St Jan) was een klein gerecht tussen de Marsdijk en het gehucht. Boerderij Slagmaat aan de Marsdijk herinnert nog aan dit gerecht.


Leerlingen van zowel het basisonderwijs als van middelbare scholen en speciaal onderwijs zijn blij verrast na het . In onze gezellige boerderijwinkel verkopen we een breed assortiment fruit en zuivel o. Er is ook een grote moestuin . Onze appels en peren kun je niet met andere vergelijken. Familie Van der Maat teelt daar. Van klein tot groot, iedereen kwam appels . De Bunsingroute Een wandeling door de groene driehoek tussen Zeist en Bunnik, grotendeels over gebieden van Het Utrechts Landschap.

Zwarte Stern Indicator van een hoogwaardig landschap. Behoud en versterken van de natuurwaarden, daar zetten wij ons als . Ruim 3kinderen hebben bij ons hun cupcake . Rumelaer, Rumelaerseweg 2 Woudenberg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts