dinsdag 19 januari 2016

Worplengte brandslanghaspel

Brandslanghaspel is een geschikt blusmiddel voor beginnende branden in. Daarbij mag je rekening houden met een worplengte van de waterstraal van 5 . Met behulp van de brandslang kan de brand worden geblust of vertraagd totdat. Uit het derde lid volgt hoeveel brandslanghaspels nodig zijn (projecteringseis). In veel gebouwen als scholen, kantoren en . Deze meter is de worplengte van de straal. Bij vrij indeelbare vertrekken moet de hemelsbrede afstand vermenigvuldigd worden met 5. Het bereik wordt hierbij bepaald door de slanglengte en de worplengte.


Maak gebruik van de worplengte van de blusstof. De sproeistraal van de brandslanghaspel vernevelt het water in kleine druppeltjes. Er mag bij de bepaling van de lengte van de brandslanghaspel rekening worden gehouden met de lengte van de waterstraal, zijnde een worplengte van 5m. Een brandslanghaspel is een vormvaste brandslang die op een vast. Wij hebben diverse brandslanghaspels in ons assortiment met een lengte.


Worplengte sproeistraal : m. Minimaal brandslanghaspel bij:. De worplengte van de waterstraal dient bij volledige opening van de straalpijp . De Simplus brandslanghaspel type SH met een bladdiameter van 600. Hierbij moet bij de projectering rekening worden gehouden met een worplengte.


De mini brandslanghaspels moeten zijn aangesloten op de . De afstand die de waterstraal vanaf de spuitmond aflegt bedraagt volgens de Nederlandse standaard meter. Plaats de brandhaspel bij voorkeur in de gangen(vluchtwegen). Met een brandslanghaspel op iedere verdieping kunt u elk punt in een gebouw bestrijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts