woensdag 20 januari 2016

Vion varkensprijzen

Specifiek nieuws over de varkensprijzen en de actuele marktcijfers van biggen,. POV en Vion terughoudend over gevreesde prijsval varkens en biggen. Vion Farming maakt iedere week op maandag de varkensprijs bekend.


Dit is de Franco Bordesprijs (inclusief aanvoerkosten en BTW). Vion verhoogt de varkensprijs met cent naar € per kilo geslacht gewicht.

De varkensprijzen stabiliseren. Na een paar weken met prijsstijgingen houdt vleesconcern Vion zijn varkensprijs deze week gelijk op € 52 . Met cent verhoging komt de Vion -varkensnotering uit op € per kilo geslacht gewicht. De Vion -vleesvarkensnotering blijft ook deze week stabiel op € per kilo. Marktinformatie vlees varkensprijs en biggenprijs. Vion meld dat ze leveranciers en ketenpartners deze week uitleg geven over de situatie.


Tegelijkertijd is duidelijk dat de dalende varkensprijzen de Zweedse. Als gevolg van het beleid van enkele grote slachthuizen in Nederland en Duitsland op het vlak van de aanvoer van levende varkens gaan de varkensprijzen.

Rooi kg, Vion , Duits W. De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) en slachterij Vion willen niks zeggen over de gevolgen voor de varkensprijzen in . De Vion-notering is franco Bordes en inclusief BTW. De prijs is per kg en geldt voor een vleesvarken zonder. Mede aanleiding voor DCA beurs en later ook VION om nogmaals te verlagen. En gezien de gebruikelijke verhouding tussen Vereinigungspreis en het . Hiermee volgt de slachterij de . Vion liet de varkensprijs maandag nog ongemoei maar na correcties bij de concurrenten vanwege de snel aantrekkende markt, voelt de . De markt is vriendelijk, maar door het aanhoudend ruime aanbod . Beursprijs voor slachtvarkens komt niet van zijn plek. Voor de 6de achtereenvolgende week staat de prijs op € per kg . Varkensvleesbedrijf Vion verlaagt zijn varkensprijs voor deze week met €naar €per kilo geslacht gewicht franco slachterij exclusief . BOXTEL - Varkensvleesbedrijf VION uit Boxtel verlaagt zijn varkensprijs voor deze week met acht cent naar euro per kilo inclusief btw.


Dit is een verhoging van drie cent ten opzichte van week 2 wat aanzienlijk minder is . Vion verwacht dat daardoor het volle aanbod weer op de markt komt en de varkensprijzen weer zullen dalen. De verwachting is dat de lage prijzen aanhouden, . Vion pessimistisch over evolutie varkensprijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts