dinsdag 26 januari 2016

Yucca gloriosa winterhard

Verlangt een warm zonnige en beschutte plek in de tuin, verdraagt geen natte grond. De plant is goed winterhard , onderhoudsarm, droogtetolerant, zeewind . Yucca gloriosa , in het nederlands ook vaak palmlelie genaam is een middelgrote,. Yucca is een geslacht met soorten winterharde en niet- winterharde , groenblijvende overblijvende planten, heesters en boompjes.


Dank Jean Marie, Yucca Gloriosa is al het goed is volkomen winterhard , ik heb al eerder een zelfde plant gekregen, toen was het hoogzomer.

Plantenidentificatie posts jun. Meer resultaten van palmvrienden. De yucca gloriosa komt vooral voor in Noord-Amerika en is een relatief trage groeier. De plant kan uiteindelijk tot meter worden en is goed winterhard.


Deze plant is goed winterhard. De Yucca filamentosa is een exotisch aandoende tuinplant met stevige. Koop of Verkoop yucca op Marktplaats.

Aangeboden yucca gloriosa variegata zoals op de foto nu in bloei. Te koop mooie yucca gloriosa. Zonder pot) deze winterharde plant is altijd groen.


Een yucca gloriosa draagt fantastische . Dit zijn voor de Yucca Gloriosa voorwaarden om te overleven. Als patioplant beschermen tegen de eerste nachtvorst. Mooie yucca gloriosa variegata.


Volledig winterhard en exotisch. In de zomer mooie bloemen. Experimenteren met vooral de stamvormende en minder winterharde soorten zal alleen. De Yucca of palmlelie herken je aan zijn prachtige bladrozet.


Er bestaan winterharde soorten als Yucca flaccida, Y. Hij is winterhard en bloeit. Discover ideas about Yucca Gloriosa. Op zoek naar Prachtlelie ( Gloriosa rothschildiana) D cm?


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.

De hoogte na jaar is cm. Nederlandse naaPalmlelie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts