donderdag 21 januari 2016

Grote zwarte vliegen in huis

Klustervliegen zijn grote zwarte vliegen op kantoor of in huis. Sinds een week of hebben wij ontzettend last van vliegen in huis ! Het zijn grote dikke zwarte vliegen en verschrikkelijk irritant. Ramen en deuren dicht en toch nog vliegen in huis. En wat dacht u van alle vliegenpoep , die u in kleine bruine of zwarte vlekjes op al .

Vliegen in huis zijn smerig en potentieel gevaarlijk. Heb jij extreem veel last van grote aantallen vliegen in je huis ? Nu merk ik elke dag mini zwarte vliegjes van enkele mm op, aan allen ramen beneden. U hebt niet één, twee of drie vliegen in huis maar tientallen. Hebt u last van een vliegenplaag op zolder , dan is de kans heel groot dat het om de zogenaamde.


Het zijn zwarte vliegen met een wat bruin kontje, zal ik maar zeggen. Het heeft een aangename geur voor de mens, maar vervelend voor vliegen , dus maak je twee keer winst. Een plant kan je overal in huis zetten .

Vandaag ging ik naar een verjaardag en ging s morgens de deur uit. Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen. Als er vliegen zijn en je wilt ongestoord eten maak dan een groot bord eten en zet . Gewone kleine steekvliegen (vee), of grote groenzwarte brommers. De vliegen in huis zijn de gewone zwarte , volgens mij heten die kamer- of huisvliegen ? Gebruik een insectenlamp om grotere vliegen te vangen. Met een insectenlamp met UV-licht kun je huisvliegen en andere relatief grote insecten vangen.


Ze worden in grote groepen in huizen en panden gevonden. Het zijn die dikke grote vliegen die hard brommen en tegen je raam knallen. De klustervlieg dankt zijn naam aan zijn gewoonte om in grote aantallen gezamenlijk in gebouwen te overwinteren. Heeft iemand ook last gehad van dikke vliegen op de zolder na. Wij wonen nu in een oud huis en ja hoor hier zit het ook vol van de vliegen , ik had.


Het is daarom dat ze op grote schaal voorkomen in onze omgeving. Treft u in huis kleine zwarte vliegjes aan nabij een afvoerputje of ziet u. Ook kunnen latrinevliegen in grote getale buitenshuis voorkomen bij . Het is je vast opgevallen dat vliegen nogal spontaan en vrij massaal.

Maar hoe je het wendt of keert, vliegen zijn niet de fijnste insecten om in huis te hebben. Echter, het wordt één grote zooi wanneer de honing gaat smelten. Als je eens goed je computerscherm bekijkt zie je misschien kleine zwarte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts