donderdag 14 januari 2016

Hoe jaag je vliegen weg

Om vliegen weg te jagen, kan je ook gebruik maken van witte azijn. Je kan het gebruiken op verschillende manieren: verwarm het en zet een . Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in. Zo heb je nooit meer last van vliegen ! Vliegen moeten voorkomen kunnen worden.

De geur van azijn zal de vliegen wegjagen. Laat geen afval slingeren (vooral fruit is funest!) en breng je vuilniszak regelmatig weg. Daarom is het slim om je ramen te . Lees hier hoe je op natuurlijke manieren van ze af kunt komen. Hoewel kruidnagels de vliegen niet doden, zal de geur ze wel wegjagen.


En moet jij ook continu vliegen bestrijden om de overlast tot een minimum te beperken? Hoe kan ik de vliegen het beste weg krijgen? Wanneer je namelijk een plastic zak vult met water en deze ophangt in de buurt van waar je aan het eten bent, jaag je vliegen ook weg.

Ik woon in een buitengebied en heb behoorlijk last van (gewone) huisvliegen. Heeft iemand een idee hoe je deze . In Vroomshoop hebben ze een heuse vliegenplaag. Dit warme weer zorgt er voor dat vliegen zich snel. De volgende stap is de vliegen weghouden van je terras. Hoe maak je nu komaf met die vervelende insecten, zodat je rustig van je tuin kunt genieten?


Want dat is hoe aasvliegen of vleesvlieg ook worden genoemd. De vliegen gaan weg omdat ze zich niet kunnen aanpassen aan constant . We hebben voor de zoveelste dag een huis vol vliegen. Hoe je ze weg houdt weet ik niet, maar wij hadden thuis vroeger ook veel vliegen (koeien achter in de wei) en wij hadden een grote blauwe.


Het hok verschoon ik goed een vaak, maar tegen vliegen helpt het niet. Een zakje water boven de deur hangen helpt ook niet. Deze planten tegen muggen en vliegen zijn een mooie aanvulling voor je stal, paddock of wei. Hier lees je hoe je zelf een dazenval kunt maken.


Je kunt het ook op je paard spuiten dan blijven de dazen wel weg. De weerkaatsing van het licht op de zakjes zou de vliegen namelijk weghouden. Steek het goedje in een appel of zelfs in een citroen, zo jaag je ook nog eens de muggen weg.

Waarmee mag u waar rijden en hoe snel? De vleermuis wegjagen lijkt me lastig, of je moet je tuin vol zetten met bouwlampen, maar . Dan lees je in deze tip hoe je de vliegenpoep kunt verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts