woensdag 6 januari 2016

Spreekbeurt trekkers

Mijn eerste woordje wat ik kon zeggen was “tekker”. Ik vond toen de trekker al heel erg leuk en interessant. Ik zat toen al heel vaak bij opa op de . Transcript of Spreekbeurt trekker Jens.


Hallo allemaal ik doe mijn spreekbeurt over tractors waarom dit onderwerp?

Huiswerk - Vind hier de beste boekverslagen, werkstukken, spreekbeurten , samenvatting, opdrachten en meer! Vergelijkbaar Beoordeling: - ‎stemmen feb. Doordat Boris Hovius (9) zijn spreekbeurt hield over een van de grootste trekkers ter werel mochten zijn klasgenoten van de gecombineerde . Hij is de opvolger van het paard.


Een tractor is iets dat de boer gebruikt om op het land te werken. Met een tractor kun je ploegen, zaaien, hooi . Dit is spreekbeurt Van Joris Ozinga.

Gemaakt door:Tijn Schreuder. Op het trottoir mogen kinderen met een kinderfiets rijden als ze jonger zijn dan: a) jaar b) 9 . Info over Spreekbeurt Over Trekkers. Resultaten van zoekmachines! Frank Siebelink heeft een spreekbeurt gehouden over trekkers heel gewoon zouden de meeste mensen denken.


Vandaag was er een spreekbeurt. Hans ging het hebben over trekkers. Hans is helemaal gek op tTeKKerTS.


Gelukkig was er een probleem met het digibor . BENNEKOM - Vrijdagmiddag hield Stefan van Ede, leerling in groep vijf van de School met de Bijbel De Kraats een spreekbeurt over . Jamila zou ooit best een echte tractor willen hebben. Zijn power point: spreekbeurt siku. Tess, de dochter van Berry Tiebie, deed haar spreekbeurt op school over tractoren.


Natuurlijk wilde ze graag dat haar vader op school de . De Model ook wel Big Daddy genoem was een trekker in de lijn van de Waterloo Boy en daarvoor de stoommachines.

Arno heeft een spreekbeurt gehouden over de restauratie van trekkers. Copy and paste the HTML below to add this KEEP CALM AND CARRY ON poster to your blog, tumblr, website etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts