maandag 25 januari 2016

Matras op de grond

Een matras op de grond (zeil) en dan daarop slapen, ipv in een bed. Zo ja, wat is er fout aan? Een overvloed aan kussens, mooie bedlinnen en spreien maken het.


Mijn idee is dat dat niet goed voor het lijf is, te weinig vering, maar weet iemand hier wat meer . Matras ruikt naar schimmel jan. Ik hoop dat iemand me kan helpen!

Ik wil graag een matras zo dicht mogelijk op de grond leggen. Echt op de grond is natuurlijk niet goed . Ervaringen met bed leasen? Alleen slapen op een matras ? Meer resultaten van forum. Op de grond slapen, goed of niet goed? Honderden jaren heeft de mens zonder matras of bed gedaan.


De meest fijne beelden om, met matras en al, op de vloer te slapen!

Een zacht matras , donzige dekens en een hoop verschillende kussens. Het klinkt misschien niet heel comfortabel, maar op de grond slapen is eigenlijk heel gewoon. Of denk jij dat de oermens ook al op een matras.


We hadden haar matras op de lattenbodem op de grond geleg maar. Als je dat graag wilt, kan dat zeker! Zorg er dan wel voor dat de kamer niet vochtig is en dat deze goed wordt geventileerd. Is het dan eigenlijk wel zo goed voor je, jouw comfortabele matras ? Girlscene geeft je vier redenen waarom je veel beter op de grond kan slapen. Want: heel erg zen en non-materialistisch ( die dure nachtlamp was een cadeautje).


Soms kiest men in een heel open ruimte zelfs voor een hele grote tatami die op de grond ligt, en daarop dan de matras. Het ziet er altijd zo ontzettend cosy uit: een slaapkamer waarbij het matras op de grond ligt. Liefst met zoveel mogelijk kussens en een dik . Waarom niet gewoon het matras op de grond gooien? De lattenbodem onder mijn bed kraakt juist altij en ik heb niet het idee dat dat ding . Omdat het al die troep doorlaat.


Het hoopt zich niet op en dat effect wordt dus teniet gedaan als je het matras gewoon op de grond legt. Leg de matras op de grond en u zult zonder klachten de nacht doorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts