woensdag 20 januari 2016

Ongediertebestrijding ratten

Traas is specialist in ratten bestrijding! Ratten in de tuin dient men tijdig te vangen of te bestrijden. Rattengif strooien is verboden omdat ze resistent worden en andere dieren hieraan doodgaan. Ratten vormen een aanzienlijk gezondheidsrisico voor mensen en huisdieren.


Ziekten die ze over kunnen brengen zijn onder meer salmonella, de ziekte van . Deze bestrijdingsdienst helpt u op een doeltreffende en verantwoorde wijze af van ongedierte zoals ratten.

Wij garanderen dat onze bestrijders in het bezit zijn. Heb je ratten gezien op openbaar domein? De Woningwet bevat voorschriften over ongedierte , reinheid en preventie. De professionele ongediertebestrijders van Irado helpen u snel en verantwoord bij de bestrijding van deze en andere soorten . Soms zorgt ongedierte voor overlast en vormt het een bedreiging voor de. Bestrijding van ratten heeft alleen zin als u ook maatregelen neemt om ratten te . Heeft u ratten in uw huis of bedrijf opgemerkt?


Vertrouw op uw expert in ongediertebestrijding. Het bestrijden van ongedierte (behalve ratten ) is géén taak van de gemeente.

U kunt hiervoor terecht bij de bedrijven die gespecialiseerd . Al uw vragen over het voorkomen en bestrijden van plaagdieren, zoals ratten , wespen, kakkerlakken of zilvervisjes kunt u stellen bij het . Groter of gevaarlijk ongedierte , bijvoorbeeld ratten of wespen, kunt u beter niet zelf bestrijden. Laat dit altijd doen door een deskundig bedrijf. In de openbare ruimte bestrijdt de gemeente ongedierte zoals ratten en wespen. De gemeente Boxmeer bestrijdt geen ongedierte bij particulieren, alleen op. Ongedierte zoals muizen en ratten kunt u ook zelf bestrijden, echter dit raden wij.


De bruine rat is de meest voorkomende rattensoort in ons land. De kleur is geen kenmerk voor de soort. Informatie over ongedierte.


Ook geven we tips om te voorkomen dat het ongedierte in of rond uw huis komt. De bestrijding van ratten laat u beter over aan een professional. Neem contact op met Rentokil:.


Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte. Zij kunnen het ongedierte voor u bestrijden of u adviseren hoe u dat zelf het. Vanuit de gemeente doen wij er alles aan om overlast van ratten te voorkomen.


Ongediertebestrijding is een algemeen woord voor het verdelgen van ongedierte met giftige chemicaliën. Bij veel particulieren en bedrijven zorgen ratten , . Overlast van ratten en muizen kan u digitaal melden met een Melding openbare.

Voor informatie over ongediertebestrijding kunt u contact opnemen met een . Net als muizen komen ratten af op warmte en voedsel. Groter ongedierte , zoals wespen, kunt u beter niet zelf bestrijden. Ratten kunnen schadelijk zijn voor een woning, voorraadkasten vervuilen en ziekten . Ratten , kakkerlakken, wespen, eikenprocessierupsen en zilvervisjes vallen allemaal onder ongedierte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts