dinsdag 22 november 2016

Vogel vast in schoorsteen

Eigenaar zijn van een woning met een open haard en een schoorsteen kan soms ook nadelen hebben. Vogels kunnen bijvoorbeeld vast komen te zitten in de . Nu zit er echter al sinds gisteren een vogel in vast , we horen hem spartelen. Wij hebben een ouderwetse gietijzeren haard met een ronde schoorsteenpijp.


Help, We horen hier al gans de dag een vogel in ons huis, meer precies in de schouw,.

Volgens mij zit daar effectief een vogeltje vast. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Een stuk metaalgaas op de schoorsteen voorkomt dit probleem. Geraakt er toch een vogel vast in uw schoorsteen.


Gister even bij mijn ouders langs gegaan en ma vertelde dat zij een vogel vast hadden zitten in de schoorsteen. Ze werd gewoon naar van het . Kraai vast in schoorsteen. Hou die kauw uit je schouw!

Ook holenduif, spreeuw , kerk-, bos- en steenuil geraken soms vast en sterven een langzame hongerdood. Bij een woning aan de Sint Paulusstraat zat een vogel vast in de schoorsteen. Het gebouwde nest waarin de vogel zat was naar beneden . Om te voorkomen dat vogels een nest maken in uw schoorsteen of erin tuimelen op. Soms tuimelen vogels in uw schouw waardoor ze vast komen te zitten. Wij hebben ook wel eens vogels in de woonkamer die door de schoorsteen komen,.


De brandweer is er zondagmiddag aan te pas moeten komen om een vogel te redden die vastzat in een schoorsteen in Hunsel. Kauwen zijn, net als alle andere kraaiachtigen, uiterst slimme vogels en. Jaarlijks bevrijden we vastzittende kauwen, uilen en houtduiven met behulp van de brandweer.


Zit er toch een vogel vast in de schoorsteen ? Een vogel komt terecht in de schoorsteen , vliegt de woonkamer. Gevolgen hiervan zijn vastzittende vogels maar ook gevaren voor de mens. De dierenambulance was gebeld voor een vogel die vast zou zitten in een schoorsteen. De hulp van de brandweer werd ingeroepen om bij de . Tevergeefs, aldus ooggetuigen: de vogel zit zo vast , dat er geen redden.


Hoogland geprobeerd een kauw uit een schoorsteen te redden.

Na inspectie van de brandweer bleek de vogel op een metalen plateau in de schoorsteen te zitten. Doordat hij zijn vleugels niet kon uitslaan, . De vogel , volgens de medewerkers van de dierenambulance waarschijnlijk een merel, zit vast onder de vogelkap van de schoorsteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts