maandag 14 november 2016

Falenopsis orchidee

Phalaenopsis orchidee - De phalaenopsis orchidee groeit in de natuur met name in bomen. Hoe verzorg ik mijn phalaenopsis ? Hoeveel water heeft de phalaenopsis nodig? Bij welke temperatuur gedijt deze orchidee het best? Het orchidee -eiland nabij Taiwan is vernoemd naar deze orchidee.


Er is weinig bekend over hun habitat en ecologie in de natuur omdat er de laatste decennia . Orchideeën van Opti-flor bloeien uitzonderlijk mooi en lang. Met deze verzorgingstips beleeft u eindeloos veel plezier van uw Phalaenopsis. De meest gekochte orchidee. Zo leer je in een handige video hoe je de orchidee moet . Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon. Een phalaenopsis orchidee kan tot maanden bloeien.


Tips over hoe je een orchidee verzorgt lees je hier. Bij de Phalaenopsis knip je de tak af na het tweede oog. Houd tijdens de winter de nachttemperatuur in de gaten. Warm te telen orchideeën zoals de phalaenopsis vragen eigenlijk een nachttemperatuur van minstens . Een orchidee bloeit enorm lang.


Na de bloei kun je hem verzorgen. Knip de takjes terug net boven het. Je wil een orchidee , maar weet niet hoe je die schitterende bloem moet.


De Phalaenopsis (de meest bekende orchidee ) groeit onder boomkruinen in warme. In dit artikel wil ik graag de verzorging van de Vlinder Orchidee ( Phalaenopsis ) uit de doeken doen. Eerst de prachtige latijnse naam van de plant, zoals bij vele. Gevoelig voor temperatuurwisselingen.


Deze plant is gevoelig voor te veel water. Te veel water in de pot kan de . Ook in ons land zijn er verschillende soorten in het wild te vinden. Als deze vervolgens is uitgebloeid hoef je hem natuurlijk niet weg te gooien.


Mijn orchidee laat opeens haar bloemknoppen en nu ook een paar bladeren vallen. Een Phalaenopsis kan ongeveer tot maanden bloeien, is uw plant . Alleen Phalaenopsis moet de stengel om de twee jaar boven het. Je zou de orchidee kunnen verpotten , en dan hetzelfde verzorgen als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts