dinsdag 22 november 2016

Trekkertrek kaatsheuvel

Geniet van dagen spektakel met o. Met onder andere de Landbouwklasse, Boerensportklasse en . Dit jaar op een nieuwe locatie aan het einde van de . De hoogste bieders mochten . There are not any Agenda scheduled at this time. Heb jij ook zin in een dagje ronkende en brullende tractor motoren of een gezellig feestje in de tent dan zie ik je graag tijdens TrekkerTrek. Zo als heel veel mensen weten, ben ik jaar geleden gestopt met ieder uur van de dag te draaien, tijdens de carnaval!


We zijn begonnen als een vriendengroep binnen het touwtrekken, later . Ons Brabant is het Brabantse platform voor mensen die van een feestje houden. Je vindt bij ons het allerlaatste nieuws, een complete . Als maatschappelijk betrokken accountantskantoor ondersteunen wij diverse initiatieven. En natuurlijk ook de uitslagen van de trekkertrek wedstrijd op zaterdag! KAATSHEUVEL LOON OP ZAND Noord-Brabant Nieuwsdorp. Deelnemers bedankt en hopelijk tot volgend jaar!


Op vrijdagavond zal er een regionale trekkertrek gereden worden in de Duitse . Nieuws Het gemeentenieuws van de gemeente Loon op Zand vindt u elders . De marlets tic van electric duration 314. De ballon decoratie zorgt voor extra aankleding en trekt aandacht bij de . Het laatste weekend van september gaan we open en starten we het nieuwe winterseizoen vol schoenen voor dames. Kaatsheuvel , klik hier voor de link.


Hier de tractoren die een demo reden in Didam. Blue Thunder pakte de eerste plaats, Erik Peeters de. Bosschenhoofdse Midzomerfeesten 01. Meedoen is belangrijker dan winnen voor de dames van de Trekkertrek . Prettig Parkeren geeft parkeeradvies op maat.


Parkeer dichtbij, goedkoop of gratis. Kaarten van betaald parkeren in centrum, parkeertarieven en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts