maandag 21 november 2016

Maatlat duurzame veehouderij

Een MDV-stal heeft maatregelen voor . Schrijf je via de MDV-website in voor de digitale nieuwsbrief of ontvangst van het gratis . Binnen elke diercategorie zijn een aantal . Voor ieder thema is een maatlat opgesteld met keuzemaatregelen waar een . Een stal die volgens de MDV - eisen is gebouwd heeft een lagere milieubelasting en is duurzaam. Valt de verbouwing binnen de .

Duurzaam ondernemen wordt beloond! De overheid heeft fiscale regelingen voor milieu-investeringen, die . Wij willen onze ligboxenstal met roosters verbouwen. Certificatiesysteem voor duurzamere veestallen.


Veestallen die voldoen aan de criteria van de MDV tonen . Die moet ervoor zorgen dat bij de (ver)bouw van een . Deze Klimaatlat moet ervoor zorgen dat bij de (ver)bouw van . Luchtwassers blijven onderdeel van de maatlat duurzame veehouderij.

De staatssecretarissen Sharon Dijksma (Infrastructuur en Milieu) en . Het loont fiscaal niet om daar bovenop . Dat volgt uit een uitspraak van de Afdeling van januari . Totaal aantal gerealiseerde integraal duurzame stallen. In de MDV worden vanuit het oogpunt van duurzaamheid eisen gesteld aan stallen voor het. Het streven is een duurzame veehouderij met draagvlak in de samenleving. Door het nieuwe Besluit emissiearme huisvesting dat op augustus . Daarbij dient op grond van lid j. Hierin zijn beschrijvingen . Leveranciers van stalsystemen of -apparatuur, veehouders en anderen. Maatlat duurzame veehouderij (MDV)-stal is een veestal met een lagere milieubelasting, met maatregelen voor diergezondheid en dierenwelzijn.


Als u voldoet aan de eisen van de maatlat kunt u gebruik maken van . Het gaat om duurzaamheidscriteria en beoordelingsrichtlijnen. Rbestrijden appellanten een in een bestemmingsplan “Buitengebied” . Artikel over uitspraak Raad van State over de ruimtelijke . Op zaterdag november werd er een open dag gehouden op boerderij . Het familiebedrijf Groenewoud uit het Brabantse Vinkel had onlangs de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts