woensdag 30 november 2016

Obs wereldwijs

School vol talent, rots en water, openbare school, basisschool Gouda. School taalontwikkeling en opvang anderstaligen. Plusgroepen veiligheid pest-protocol. Veel lees- en kijkplezier en we hopen. Bent u nieuwe ouder, dan biedt deze website.


Hier treft u informatie aan over onze school.

Ouders van kinderen op school ontvangen . Er is recentelijk geen oordeel gegeven. Dit komt voor als de school, vestiging of afdeling niet is meegenomen in het . Basisschool met onderwijs voor kinderen van tot en met jaar. Het onderwijs wordt verzorgd op grond van de Wet op het primair onderwijs. Wil jij graag werken bij o. Bekijk dan hier het actuele vacature aanbod. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Wereldwijs (voorheen Bijlmermontessori) in Amsterdam?

Wanneer je als school deelneemt aan leerKRACHT start je met team. Dit team doorloopt het weken durende . Wij zijn een van de partners van het Integraal Kindcentrum Eersel. Wij willen graag dat onze website goed leesbaar is en optimaal werkt! Hiervoor gebruiken wij cookies. MUSSELKANAAL - Obs WERELDWIJS vierde donderdag december een gezellige en oer-Hollandse kerst met medewerkers, leerlingen en ouders.


Plaats Categorie: Leren en Basisscholen. Adres: Bezoekadres: Marktstraat 4 Musselkanaal. Maar mijn vader zegt dat ik wel mag terugslaan. Discussies tussen en met kinderen zijn vaak. Onze school is prachtig gelegen in het groen en is recentelijk verbouwd.


We willen samen met u en . Prins Willem Alexander school. Deze geeft u een eerste indruk van onze school en ons onderwijsprogramma. U vindt er praktische informatie en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts