dinsdag 22 november 2016

Toen mijn vader een struik werd

Toda wordt naar haar moeder in het. Toen mijn vader een struik werd (hardcover). Iedere dag staat hij voor dag en dauw op om wel twintig . Stiekem lachen om een oorlogsboek.


In het land van Toda en haar vader is er oorlog.

Haar vader moet naar het Zuiden van het land om te gaan vechten. Wanneer haar vader als soldaat wordt opgeroepen, vlucht de tienjarige Toda naar haar moeder, die in het buitenland woont. Onderweg logeert ze bij een . VOOR IEDEREEN VANAF JAAR.


Toda is tien en woont met haar vader en oma in een bakkerij. Ze weet dan ook alles van gebakjes en taarten. Vanaf maart in de bioscoop.

Gekapseisde werkelijkheid: toen mijn vader een struik werd. Afgeraden voor kinderen jonger dan jaar Geweld Audiodescriptie beschikbaar . Regie: Nicole van Kilsdonk Cast: Celeste Holsheimer (Toda), Anneke Blok (oma), Teun Keulboer . Klik voor meer informatie over voorstellingstijden, trailers, recensies en online tickets. Balancerend op de rand van de absurditeit, typisch voor het . Monique Corvers maakt bij Het Filiaal van dit boek . Wil je een verdiepende workshop met een filmmaker?


Poëzie vertalen naar film, het . De doelgroep van zes tot twaalfjarigen kan zich . Toen Mijn Vader een Struik werd is een sympathieke familiefilm geworden, die voor ieder wat wils biedt. Hij maakt de heerlijkste gebakjes, tot de oorlog uitbreekt en hij soldaat . Toda moet vluchten naar het buitenland. Gesproken taal: Nederlands. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Aan de vele gedaanten van Joke van Leeuwen – beeldend .

Een universeel verhaal over kinderen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts