vrijdag 25 november 2016

Vochtige kruipruimte

Vochtige kruipruimte is erg vervelend. Wooncomfort daalt, energiekosten stijgt. Maar ook is het slecht voor uw gezondheid. Wij lossen het op met isolatie. Oorzaken en gevolgen van natte kruipruimte.


Hoe kun je vochtige kruipruimte isoleren?

Een vochtige kruipruimte is voor veel mensen een groot probleem. Er zijn talrijke oplossingen op de markt, maar welke werkt het beste? Water in de kruipruimte wordt meestal veroorzaakt door grondwater. Info over methoden om een kruipruimte waterdicht te maken met hun prijzen vind je hier. Bekijk onze tips om een vochtige kruipruimte op te lossen.


Zolang de begane grond vloer is geïsoleerd en de kruipruimte voldoende wordt . Geschreven door schilderin de rubriek: Vocht. Lees hier de ins en outs ! Hallo, Toen wij vorig jaar ons huis gekocht hebben, hebben we vloerverwarming aan laten leggen.

Een belangrijke reden hiervoor was dat . Vochtproblemen in de kruipruimte zijn in ons natte klimaat veel voorkomende euvels. Tros Radar geeft aan dat ruim van alle kruipruimtes van woningen in . De gevolgen kunnen buitengewoon vervelend zijn. Wij vertellen je er alles . Wij zitten met een probleem, wij wonen in een huis van ongeveer jaar ou en dat is gebouwd op een zeer vochtige ondergrond (veen). Een veel voorkomende bron van vocht in huis is het vocht in de kruipruimte , vaak grondwater, soms lekkagewater.


In ieder geval loopt de kruipruimte onder de . In veel woningen is de kruipruimte vochtig of staat er water in de kelder of kruipruimte. In sommige gevallen hoeft dit geen problemen te geven, toch kan een . En dat kan niet alleen tot de nodige gezondheidsproblemen leiden, maar ook tot allerlei praktische . Vaak zijn de kruipruimtes vochtig en staat er zelfs water in. Dit trekt ongedierte en schimmel aan. Daarnaast zorgt de vochtige kruipruimte ervoor dat de vloer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts