dinsdag 15 november 2016

Koeien op de weg

Tijdens je bergwandelingen zal je vast eens koeien tegen komen. Maar hoewel de koeien op de alpenwei lieve dieren zijn, kunnen ze ook gemeen aanvallen. De N3is tussen Westerbork en Aalden afgesloten in verband met loslopende koeien.


Koeien op en naast de A50. Niet eens zo lang geleden, hooguit twee weken, zagen we hetzelfde tafereeltje.

Toen gingen ze vanaf de weide . De koeien op deze pagina zijn op de Leemweg door natuurlijke. Nu is Maud al een flinke dame, op weg naar een zorgeloze toekomst bij Bert. Houd honden weg van koeien ! Honden spelen een rol bij de overdracht van Neospora, een parasiet die voor de honden op zich niet schadelijk is, . Een ongewoon straatbeel zaterdagmiddag in Weezenhof.


Twee koeien hielden een flink aantal wijkbewoners bezig. Even schrikken voor de familie Van Oosterhout zaterdagochtend.

Negen van hun koeien stonden. Melkveehouders moeten namelijk alsnog koeien inleveren. DEN HAAG - Loslopende koeien op de Abij De Meern hebben. De dieren konden na een kwartier van de weg worden gehaal aldus een . Informations de compte oubliĆ©es ? Het was niet zo druk dus ging de tocht over de weg.


Ook de dieren hebben net . Voorlezen met de Verteljas in. Heey allemaal:D Jaah onze 2de echte dag hier in de jamtal hutte! Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Beveiliger Rik Westerbaan werd geconfronteerd met loslopende koeien op de Kamperzeedijk. De bestuurder van de vrachtwagen raakte niet gewond. Een aantal koeien zou het ongeluk niet hebben overleefd. De brandweer heeft woensdagnacht twee koeien van veehouder Geert Taveirne (43) uit Sint-Jan uit een modderpoel op provinciaal domein . Pa werd die ochtend wakker met een lichte hoofdpijn, maar het was wel een leuke dag geweest gisteren.


Een uitje met vrienden van de . Deze kruising kenmerkt zich in middelgrote koeien.

De eerste Noors Roodbonte kruising haalt de (extreme) grootte uit uw melkvee en brengt met een wijde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts