vrijdag 18 november 2016

Amnesia zaden

Er waren al enkele Hybriden Haze soorten . Een cannabis soort die je ook in coffeeshops kunt vinden. Amnesia Haze kennen veel mensen wel. Het bezorgt je een zure smaak en je kunt er high van . Een van de beste en sterkste (Haze) Sativas op de markt. Deze door Sativa gedomineerde supersoort is .

Het is een perfecte stabiele hybride van unieke originele genetica. Goedkoop in bulk verkrijgbaar bij . De gefeminiseerde zaden van Vision Seeds zijn verpakt per stuks. Legendarische wietzaden met extreem hoog THC-gehalte () en hoge opbrengst. En van de zaden die hij eerder kocht kwamen alleen luchtige toppen. Ik ben op zoek om in bulk te kopen.


Het is één van de sterkere wietsoorten met een lekkere smaak. Het is weer zover het kweek seizoen gaat weer beginnen! Het is erg belangrijk om goede zaden te kopen, want alleen dan ben je .

Een energieke hybride voor binnen. We hebben met zorg originele Haze zaden geselecteerd uit onze . Bij binnenkweek duurt het ongeveer dagen om van zaad tot bud te groeien. Het eindproduct van al de tot nu toe beschikbare amnesia zaden is dan ook een wit soort met een amnesia smaakje en geur.


Er werden verschillende Haze kruisingen gemaakt, een Amerikaanse expat combineerde de beste van deze soorten met een originele mannelijke Haze . Wij verzenden wereldwijd discreetGeen verzendkosten voor bestellingen . Gemiddelde hoogte wietplant cm. Geniet van de geweldige Haze high en smaak in een gemakkelijke autoflower! Brengt Sativa naar het volgende level. Old school Sativa genetica in . Hallo mensen, Ik heb amnesia zaden van een growshop bij mij in de buurt en het is de eerste keer voor mij dat ik dit ga proberen. Combing sweet spicy flavours with a heavy narcotic effect.


Buy online and start growing your own at home today! ESTA SEMANA LLEGA: AMNESIA HAZE AUTO. Na veel eperimenteren en kruisen is het ons dan toch gelukt! Een top amnesia haze, sterker dan zijn vaste bloedlijn, een spier, maar dan ook . Big yields in realativly short flowering times of the .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts