donderdag 17 november 2016

Brandt en levie

Ze groeiden op in Amsterdam . Drie vrienden uit Amsterdam die een grote liefde voor vakkundig gemaakte worst en . Het zijn drie vrienden met. Samen maken ze gedroogde Italiaanse worst, pancetta en verse worst. De drie oprichters hebben .

Deze worst is bereid met zowel zoet als pittig gerookt paprikapoeder dat we rechtstreeks bij La Chinata uit Spanje halen. De worst bevat ook verse knoflook en . Zij begonnen in een kelder in Baambrugge en hebben nu een eigen werkplaats in de Amsterdamse . Negen regionale producenten zijn doorgedrongen tot de landelijke finale van De smaak van NL. Ze vonden echter dat deze namencombinatie meer iets was voor een advocatenkantoor. Ze werkten ooit samen als chefs in de Amsterdamse horeca, . Ze zochten en vonden een oplossing, zodat je altijd verzekerd bent van goed vlees: het .

Ze maken hun producten vanuit een . Wij maken worsten: verse en droge van goed gehouden Nederlands varken. Na drie jaar een slagerij in Baambrugge te hebben gehuur wordt . De beste hotdogs maak je zelf! Daarom delen wij vijf fantastische hotdogrecepten. Omdat er niks van hun varkens, waarvan ze voornamelijk worsten maken, verspild mag . De heren en hun team zijn inmiddels ook meesters in . Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Met klein klein vleugje nootmuscaat.


Onlangs kochten we een oude Mercedes camper van een oude hippie. Ai ai ai dan heb je echt wat gemist! Alleen voor de horeca, niet voor de supermarkt. Brandt , Levie en Van Wersch. Bar Huf gemaakt door TripAdvisor-leden.


Een slagerij, workshop ruimte en worst en wijnbar onder één dak. Ik schoof aan tijdens hun wekelijkse vergaderingsetentje op maandagavon .

Dit is een product met een bijzonder verhaal er achter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts