maandag 29 februari 2016

Zorgboerderij noorderhoeve

De Noorderhoeve is een BD zorgboerderij in Schoorl (NH). We bieden een veilige (woon)werkplek aan zestig mensen met een zorgvraag. Het weer op vakantie ken je met Zoover!


Wederzijdse verrijking, aanvulling en ondersteuning zijn het directe . Met een coach wordt er gekeken welk maatwerk je past.

Aanbod - Biologische groente, kaas en zuivel. Mini campsite located between Schoorl and Bergen. This small campsite offers place for tents and caravans. No places for campervans available.


Wij zijn een agrarisch leer-werkbedrijf met woonplekken. Bij ons staat de vitaliteit van mensen, dieren en aarde voorop. Houtarchitectuur ondersteunt het doel van deze zorgboerderij : een beschutte leef - en werkomgeving bieden. Daarom ook zijn gastvrije .

Naast een zorgboerderij noorderhoeve vind je ook geestelijke zorg, veeteelt, land . In opdracht van Stichting de Brink is een duurzame zorgboerderij gebouw met daarop aansluitend twaalf appartementen (waarvan één beheerderswoning). Iedere werkdag wordt er door een . Een zorgboerderij , dachten we. Maar na een gesprek met David wisten we wel beter.


Aan het Grote Heklaantje, in een prachtig landelijk gebied te Schoorl, is de tweede lokatie van zorgboerderij Noorderhoeve gerealiseerd. Product: ThermoHout Vuren ruw 22x150mm. De eigenaar, Hannelore Speelman, is docent geweest en heeft . DRONTEN - Oebele van der Lei is composteerder bij zorgboerderij Noorderhoeve in Schoorl. Zorgboerderij : Tarief in overleg.


Op donderdag januari spreekt hij in Dronten. Een hele lieve mevrouw gaf ons een rondleiding. Berichten over noorderhoeve geschreven door dorineruter. Speelman van zorgboerderij de Noorderhoeve in de gemeente Bergen, Noord-Holland:.


Een groen-opleiding voor cliënten op zorgboerderij de Noorderhoeve die toegeleid. Zonnepanelen op het vernieuwde dak van de biologische zorgboerderij. De 8- koppige maatschap: vlnr Dirk Osinga,.

Lucia Kok, Liesbeth Lünnemann, Paul Bijl,. Allen uitgevoerd met houten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts