woensdag 17 februari 2016

Zorgboerderij de hofsteeg

Onze zorgboerderij is gelegen in de prachtige landelijke . Tijdens de open dag wordt een indruk gegeven van de sfeer en de . Zorgboerderij de Hofsteeg in Oirlo houdt op zaterdag juni een open dag. Groot in kleinschalige ouderenzorg. Naast een zorgboerderij de hofsteeg vind je ook geestelijke zorg, land en tuinbouw, bloementeelt, veeteelt. Zorggroep Noord- en Midden-Limburg en zorgboerderij de Hofsteeg in Oirlo tekenen op juni een samenwerkingsovereenkomst.


STAGEPLEKKEN ZORG EN WELZIJN. Een dag ziet er als volgt uit : 9. De Hofsteeg in Oirlo: dementerende ouderen. Oud papier ophalen, Ouderraad.


Zomerschool historische wandeling . Veertig Limburgse zorgboerderijen werken al samen aan de. Genealogie: - Overzicht van begravenen op de begraafplaats van Oirlo. William kwam ons ophalen met het busje. Michel Willemsen, Hoofdstraat 2 Oirlo. Marc van der Steen, Roffert Castenray.


Wiel en Angelique Friesen-Horstermans,. Aangesloten zorgboerderijen. Zorg in Natura dat via SZZ wordt geleverd. Hallo Stichting Erato, Vanmiddag is Jac Hanssen bij ons geweest om een muzikaal contact te verzorgen . Verder is er voor cliënten van Dichterbij ook dagbesteding op zorgboerderij De Moostdijk in. Liesbeth Deutekom (23) uit.


Door de Ctrl toets ingedrukt te houden, kun je meerdere organisaties selecteren. Graag selecteren, Omroep venray . Steeghs Wim en Geurts Jessie, Meterik, 077-398870773988769.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts