woensdag 24 februari 2016

Geit adopteren

Maar deze geit heeft nog veel méér in petto. Namelijk voedzame melk, mest voor vruchtbare akkers en kleine babygeitjes. Daarmee maak je een gezin heel blij. Geadopteerd door: Petra Lievense. NaaJOËLLEN Ras: Anglo Nubische Geit Geb: 11 .

De geit levert voedsel en inkomen op. Door deel te nemen aan het project worden kennis, vaardigheden en ervaringen uitgewisseld en worden er advies en . Je kan verschillende dieren adopteren , denk bijvoorbeeld aan herten, geiten , kippen en konijnen. Er zijn DWERGGEITEN ter adoptie. Ook zijn er nog GROTE GEITEN ter adoptie.


De adoptie wordt vastgelegd door middel van een adoptiecertificaat. Natuurlijk kan de adoptant zijn adoptie (dieren) altijd bezoeken op de.

U wordt dan voor een jaar mede-eigenaar van de geit , mag haar . Ik wil het volgende dier adopteren : Geiten. Het is van groot belang om goed te weten waarvoor de dwerggeit of dwergbok wordt aangeschaft. Is het puur voor een diertje om het huis of wilt u er serieus . Klik hier om de honden te raadplegen die reeds ter adoptie staan.


Het is mogelijk om een band aan te gaan met een dier van de . Je kan ons helpen door één van onze dieren te adopteren. Lijkt het je wat om bijvoorbeeld een geit of een schaap of een varken te adopteren ? Je kunt verschillende dieren adopteren , denk bijvoorbeeld aan geiten , kippen en konijnen. Alpenweiden kunnen grazen?


Koop of Verkoop dwerggeit op Marktplaats. Daarin geef je aan welk dier of welke dieren je wilt adopteren. GEADOPTEERD Wegens een sterfgeval zijn twee geiten op zoek naar een nieuwe en definitieve thuis.


U kunt een dier adopteren door jaarlijks een bedrag te betalen. We hebben geiten en schapen ter adoptie en ze kost €5- per jaar.

Met dit bedrag helpt u mee . Het is natuurlijk ook mogelijk met meerdere personen of als bedrijf een dier te adopteren. Overzicht te adopteren dieren: Schaap € 500. In het asiel kan je ook weidedieren adopteren , zoals deze geitjes.


Wetenschappelijke naaCapridae hircus. Nederlandse naaDwerggeit. De Dwerggeit komt van oorsprong uit Afrika. Daar zagen ze er lomp en dik uit omdat.


Stichting Adopteer een Geit - geef single tienermoeders in Oeganda een kans op een betere toekomst door een geit te adopteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts