woensdag 10 februari 2016

Planten tuin noorden

Heb je een tuin op het noorden , veel bomen of donkere hoekjes waar niets wil groeien? Ook dan kan je van een groene, kleurrijke tuin genieten! Een tuin op het noorden bevat weinig tot geen licht. Dit artikel bevat informatie en tips over de indeling en planten die het goed doen in een schaduwrijke tuin.


Is uw tuin ten opzichte van de zon gericht op het noorden ? Els stelde mij de volgende vraag: verlenging stukje tuin geadopteerd van.

Waar je voor moet kiezen in de tuin voor planten zijn planten die het hele jaar groen blijven zoals . In mijn achtertuin is hij nl. Ze zijn gelijktijdig gepland. Perfecte plant is ook het.


Van Tuin op het noorden tot tuinaccessoires. Ook handige informatie over bloembollen en planten. Je bent dol op bloemen en planten , maar hebt helaas een schaduwrijke tuin op het noorden.


Wij wonen op een boerderij in het noorden van het land op de zware kleigrond.

Onze voortuin ligt op het noorden en ook aan de zijkant . Nu vraag ik mij af welke planten geschikt zijn voor een tuin op het noorden. Wie weet of dit een goede combi is en dit op het noorden kan? Beste forummers, in onze tuin (gericht op het noordoosten , zeer diep) groeit er van alles, behalve dichtbij het huis aan de achterkant. Een schaduwrijke tuin hoeft niet eentonig te zijn: in koele schaduw groeien juist de mooiste. Een zonnige tuin is iets wat veel plantenliefhebbers voor zichzelf zouden wensen.


Dat kan- ook als je een tuin op het noorden hebt. Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan. Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels.


Niet elke tuinplant is geschikt . Er zijn volop eenjarige- en vaste planten die ook zonder al te veel zon prima gedijen. Wie een tuin heeft op het noorden heeft een echte schaduwtuin. Ligt je tuin op het zuiden?


Dan heb je planten nodig die goed tegen zonlicht kunnen, of ligt je tuin juist op het noorden ? Dan kan kan je beter voor . Een geveltuin op het zuiden vraagt namelijk om andere planten dan een tuin op het noorden. De voorbeelden van planten komen van nature . Laat een beplantingsplan opstellen en bestel de .

Op de grootste open tuinen site van Nederland en Belgiƫ kunt u honderden tuinen vinden, gesorteerd per provincie of basis van tuin of tuinkenmerken. Assortiment vaste planten met kleurrijke bloemen - kleurige vasteplant. Lees hier hoe u een border met vaste planten kunt aanleggen.


De tuin ligt op het noorden we hebben in de voormidag wat zon. Oppervlakte met rijst beplant. Grootste tuincentrum van het noorden vindt u in Hardegarijp slechts km van Leeuwarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts