donderdag 11 februari 2016

Hogedrukreiniger aansluiten op keukenkraan

Iemand die hier wat van af weet? Nilfisk terugslagklep wel of niet? HD reiniger gebruiken zonder wateraansluiting ? Meer resultaten van forum.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Aansluiting voor binnen sanitair. Kraanaanlsuiting voor het aansluiten van een slang op een binnenkraan met binnendraad. Hogedrukreinigers reinigen bijna alles: van auto tot tuinpad en kliko. Draai eerst de kraan open en steek dan pas de stekker in het stopcontact.


Ik wil met de hogedrukreiniger sjablonen op de grond reinigen. Het probleem is echter dat er niet altijd een kraan in de buurt aanwezig zal zijn. Het ziet er naar uit dat mijn kraan er heel standaard uitziet, iemand een idee wat voor aansluiting dat is?

De Gardena Kraanaansluiting Binnenshuis is een adapter voor het aansluiten van uw Gardena tuinslang op een binnenkraan , bijvoorbeeld in de badkamer of . Sluit de aanvoerslang van hogedrukreiniger aan op de waterleiding. Koppel het gewenste hulpstuk aan de . De set bestaat uit meter slang, een kraanaansluitstuk ,. Aangeschaft om vanuit de wasmachine aansluiting de galerij te kunnen bereiken, . Nee, u kunt een hogedrukreiniger niet aansluiten op een keukenkraan. Dit komt door de tegendruk die wordt opgebouwd in het apparaat. Een hogedrukreiniger hierop aansluiten zorgt ervoor dat deze steeds uitslaat . Loop de instructies volgens de Onderdelenwinkel. Simpelweg schoon Wie is er niet op schoonmaakbeurten uitgekeken?


Uiteindelijk zijn er veel leukere. Welke hogedrukreiniger past het beste bij jou en waar moet je allemaal op. De GARDENA waterstop wordt . Hozelock kraanstuk waterdief voor platte kranen.


Voor het koppelen van de slanghouder of -wagen aan de waterkraan. Goede keuze past prima op de hogedrukreiniger.

Wil je de hogedrukreiniger bijvoorbeeld aansluiten op een waterkraan die zich achter je bedrijfspand bevindt en moet het water eerst door een . Met de Gardena adapter voor waterkranen binnenshuis kan het Gardena System worden aangesloten op een waterkraan binnenshuis, bijvoorbeeld in de . Bij het aansluiten van de slang aan de kraan , of het koppelen van de slang aan. Het aansluitstuk heeft een schroefdraa welke past op de buitenkraan. Kraan voor aansluiting van een hogedrukreiniger voor thuisgebruik. Wij adviseren minimaal een afsluiter en terugstroombeveiliging type . Is er een kraan aangesloten op de Kärcher hogedrukreiniger , draai deze dan dicht en koppel de . Op sommige hogedrukreinigers kun je een waterfilter aansluiten. Als de waterslang niet soepel volgt, dan buigt de waterfilter nogal sterk boven de wateraansluiting van het toestel.


Maakt het mogelijk regenwater te gebruiken in de hogedrukreiniger. Of regenwaterpomp op put of op kraan hangt, doet er niet toe,. Jammer, want het aansluiten op de kraan moet dus door hem erop te draaien en dat is meer.


Bekijk het overzicht van de hogedrukreinigers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts