vrijdag 26 februari 2016

Muizenlokdozen

Een muizenlokdoos is een doosje van karton of plastic bestemd voor het neerzetten van muizenkorrels. Voordeelpakket: 4x Muizenlokdoos en porties Brodilux Muizenkorrels. Met dit voordeelpakket bent u er helemaal klaar voor! De lokdoos wordt geopend met een . De beste muizenlokdoosjes vind u bij Ongediertewinkel.


Wij hebben kartonnen lokdoosjes, kunststof muizenlokdoos en een metalen muizenlokdoos.

Diverse soorten professionele lokdozen voor muizengif voor een effectieve muizenbestrijding in de veehouderij! Met een muizenlokdoos bestrijdt u veilig muizen. In een muizenlokdoos kunt u muizengif plaatsen en de muizen gaan dan in de muizenlokdoos om het . Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.


Reuze assortiment en nergens goedkoper! De HG muizenlokdoos is een middel tegen bestrijding van huismuizen in afgesloten ruimten. Op werkdagen voor 23:uur . De muizenlokdoos tegen muizen in een kant en klaar lokdoosje . Hierdoor kan snel en zonder aanraking van de lokdoos .

Bestel Roxasect Muizenlokdoos 1st bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Deze zwarte lokdoos zorgt ervoor dat enkel muizen tot bij het giftige lokaas kunnen komen. Het is mogelijk om muizen te vangen door middel van een muizenlokdoos. Partij bestaat uit: 12x rattenval, 10x muizenlokdoos. Luxan rattenvallen en muizenlokdozen.


Transparant voor makkelijke controle van opname . De Protect Home muizenlokdoos is effectief binnen uur. De Alphachloralose zorgt voor een . Nu eenvoudig, snel en schoon van uw muizenoverlast af met de muizenlokdoos van HG! De HGX tegen muizen navulbare lokbox bevat namelijk een uiterst . Vapona Muizenlokdoos is een gebruiksklaar middel tegen huismuizen.


Na het eten van de werkzame stof zal de muis doodgaan. Het kadaver droogt uit en zal . Bestel de Tomorin Muizenlokdoos kant-en-klaar met lokaas vanaf € bij Tuinadvies. Vergelijk winkelprijzen.


Gebruik Eerst opent u het . Middel tegen bestrijding van huismuizen in afgesloten ruimten. Toegelaten voor niet-professioneel gebruik. HG X Muizenlokdoos Stuk 30g Productfoto ID Shot 72xHG X Muizenlokdoos Stuk 30g Productfoto Angled - Front, Left, Top 72x72.

Muizen bestrijden in huis met Aegis muizenlokdoos. Veilig voor huisdieren en kinderen doordat dit doosje stevig is en voorzien is van een slot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts