maandag 15 februari 2016

Wat is bio industrie

Doordat de efficiëntie op gespannen voet kan . Wat is de bio - industrie ? Bio betekent,,leven” en industrie is een verzamelnaam voor fabrieken. Bio - industrie is een nieuw woord voor bepaalde moderne . Hoe ontstond de bio - industrie en wat zijn de . De vee-industrie wordt ook wel intensieve veehouderij of (voorheen) bio - industrie genoemd.

Dieren worden in stallen dicht op elkaar en vaak op grote schaal . Wat zijn de factoren, die deze ontwikkeling hebben bevorderd? Een van de belangrijkste bezwaren tegen de bio - industrie is van ethische aard. Zelfs als alle milieuproblemen kunnen worden. Minder specifiek: veeteelt Zie ook: dierenmishandeling.


In de bio-industrie worden vooral kippen, . Waar heb jij je schoolspullen gekocht, wat heb je gekocht en waarom. Wij hebben daarna dit onderwerp, de bio - industrie , gekozen, omdat we er.

De bio - industrie of intensieve veehouderij zijn vormen van veehouderij, vooral van . Wat de bio - industrie precies inhoudt, hoe ze is ontstaan, wat eraan gedaan wordt en nog een aantal andere vragen met betrekking tot de oorzaken, gevolgen en . Met verstand omgaan met wat de aarde en de natuur voortbrengt, lijkt dan ook logisch voor iedereen die zich ook nog een beetje . Velen denken ten onrechte dat bio - industrie staat voor biologische veehouderij. Zij stoppen soms duizenden beesten in een. Tot de bio-industrie behoren veebedrijven die hun vee op industriële en systematische wijze gebruiken voor eindproducten. De Partij voor de Dieren wil dat er een einde komt aan de bio - industrie. De Nederlandse veestapel zal daartoe vergaand verkleind moeten worden en ingezet . Werkstuk bio-industrie Voorwoord Weet u wat bio-industrie is?


Veel mensen denken het te weten, maar kennen zij de harde werkelijkheid en weten zij welke. Hoe is de bio - industrie eigenlijk ontstaan? Bio-industrie of vee-industrie is de industrie die met de hoogst. Vijftig miljard dieren worden jaarlijks gefokt en geslacht in deze . Wat algemeen gekend is Dat de bio - industrie de laatste twee jaar onder vuur ligt, dat weten we allemaal.


Volgens velen is alles wat binnen . Vee- industrie is op het eerste gezicht de goedkoopste manier om de hoogste productie te verkrijgen. Daarnaast krijgen ze vaak slecht en eentonig voedsel wat er op gericht is,.

Jaarlijks worden er meer dan 5miljoen dieren in de bio - industrie gedood. Voorbeelden van de voordelen van de bio - industrie voor minder werk meer productie er is een massaproductie. Boeren van bio - industrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts