woensdag 24 februari 2016

Plaatje tekenbeet

Het eerste signaal van de ziekte van Lyme is vaak een rode ring- of vlekvormige huiduitslag rond de plaats van de tekenbeet , die geleidelijk aan groter wordt. Een tekenbeet herkennen is vrij moeilijk. Tekenbeet symptomen bestaat vaak uit een zwart puntje op de plaatst waar de teek je gebeten heeft.


Verspreiding van de ziekte. Rood vlekje Hoe ziet een tekenbeet eruit, en hoe behandel je het?

De gevolgen van een tekenbeet. Een teek is erg klein, slechts tot millimeter. Als een teek u net heeft gebeten, lijkt het of er een . Teken zijn makkelijk over het hoofd te zien.


Van een tekenbeet kunt u ziek worden. Bent u gebeten door een teek, dan is het . Wanneer u een tekenbeet heeft opgelopen, is het belangrijk dat u de teek snel verwijdert.

Hoe een tekenbeet eruit ziet hangt af van de grootte van de teek en hoe lang hij in de huid vastzit. ZIEKTE van LYME - de dermatoloog legt uit: hoe herken je de ziekte van Lyme? Hoe word je behandeld na een tekenbeet ? Na een tekenbeet kan een rode kring ontstaan. Wanneer deze kring groter wordt, kan dit duiden op de ziekte van Lyme. Lees hier meer over de rode kring bij . Het allerbeste is natuurlijk om een tekenbeet zo veel mogelijk te voorkomen.


Actuele en betrouwbare informatie door huidartsen over de ziekte van Lyme. Over de oorzaken, de symptomen en behandelingen. Als de natuur in volle bloei is, loert ook weer het gevaar van de tekenbeet.


Hoe kun je een tekenbeet voorkomen? Wat zijn de symptomen van Lyme? Zou het een tekenbeet kunnen zijn waarbij de teek er niet meer is?


Bij mij leek het op dit plaatje , ook qua kleur, alleen dan was het helemaal gekleur hier . Dat betekent korte broeken, stran zon en.

Maandag begint de Week van de Teek waarin . In deze week is er extra aandacht voor het gevaar van teken, tekenbeten en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts