donderdag 18 februari 2016

Dambord kopen

Een dambord kun je bij Raindroptime kopen voor scherpe prijzen. Wij hebben de grootste collectie door eigen productie en import. Houten Dambord Geheugen Training Bijpassende Paar Spel Interactieve Link UpTraining Spel . Altijd al willen schaken of dammen?


Mooi speelbord wat zowel als schaakbord en als dambord gebruikt kan worden.

Vind hout dambord op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Mooi schaak en dambord met mahonie en essen ingelegd. Waarom kopen bij afiu1. Aan de ene kant staat het officiƫle schaakbord en aan de andere kant het dambord.


Het bord is aan beide zijden ingelegd en heeft een opstaande rand. Als je opzoek bent naar een dambord om aan te schaffen dan ben je bij het Spellenhuis helemaal aan het juiste adres.

In deze categorie vind je namelijk al . Met beukenhouten rand cm. Dit bord is dubbelzijdig bedrukt, waardoor het zowel een schaakbord als een dambord is. Veldmaat schaakbord is mm. Je kan bij ons diverse houten damborden kopen.


We hebben een mooi en goed standaard dambord in ons assortiment, maar ook een luxer dambord. Een enorm combinatiebord voor de optimale beleving. Dit grote combinatiebord is een echte must-have voor in de spelletjeskast. Bedrukt houten schaak- of dambord.


Schaakstukken zijn apart . Dit houten dambord is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Het dambord is extra groot en is voorzien van verhoogde en verlaagde speelvakken. Naast een groot schaakassortiment bied Frank diverse dam-artikelen aan.


Van damborden en damstenen tot wedstrijdklokken. Dammen werd naar verluidt .

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun . Ben jij een echte grootmeester? De leukste dam- en schaaksets van o. Jumbo bestel je snel en simpel bij Bart Smit! Ook in luxe uitvoeringen verkrijgbaar.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Compleet damspel, inclusief damstenen. Afmetingen van het bord: x cm. Diameter van de stenen: mm.


Abbey Game schaak- en dambord bruin 49CD online kopen bij vidaXL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts