woensdag 24 februari 2016

Propyleenglycol schaap

Eigenschappen: Energieleverancier. De dierhouder kan zelf propyleenglycol toedienen. Vraag de dierenarts eventueel een.


Propyleenglycol wordt gebruikt . Zuivere en geconcentreerde propyleenglycol voor verstrekking aan koeien, schapen en geiten.

Schapen met slepende melkziekte zijn sloom, trillen licht met het. Geef uw koe of schaap een extra boost energie en voorkom slepende melkziekte , geef uw koe of schaap propyleenglycol ! Voedermiddel (dieetvoeder) voor runderen en schapen. Kan ook ingezet worden bij schapen.


Het is weer lammertijd en voor de oudere schapen super. Diarree bij schapen wordt meestal veroorzaakt door worminfecties. Met een ketonentest kan ketose snel worden aangetoond.


Prop Top propyleenglycol is een drenchproduct ter vermindering van het risico op slepende melkziekte bij runderen en schapen.

Het is geschikt voor volwassen schapen en runderen. Zeer zuiver-Reukloos-Ook geschikt. Farm-O-San Glucolac Plus bevat propyleenglycol in cichoreipulp en verschillende mineralen. De schapen vinden het erg lekker en eten het uit zichzelf op.


Dit is het enige product waarvan alle . Te gebruiken in het kader van slepende melkziekte bij schapen , geiten en . Schapenadvies het bedrijf wat zich volledig richt op alle voorkomende aspecten bij het houden van schapen. In tegenstelling tot gewone propyleenglycol is Propeller zeer smakelijk. Het middel dient ter genezing van slepende melkziekte bij koeien en schapen. PROPYLEENGLYCOL , vloeistof voor oraal gebruik voor runderen en schapen.


KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE SAMENSTELLING. Voor ooien met veel lammeren is . Aanvullend diervoeder voor koeien, geiten en schapen. Smaakvolle, snelle energiebron voor dieren met . Schaap : maal daags – ml per dier, gedurende maximaal dagen.


Dosering: maal daags – ml per schaap over het voer of in het drinkwater. Aanbevolen te gebruiken in de risicoperiode - weken na het afkalven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts