dinsdag 16 februari 2016

Zeeaas bewaren

Veel van onze sportvissers hebben na een dagje vissen nog een poosje zagers over en het is soms wel zonde om dit steeds duurder zeeaas aan de meeuwen . Overgebleven zeepieren en zagers hoef je na een visdag echt niet weg te. Zeeaas vers houden tijdens een autoreis. Deze blijven zeker een week . Het aas is voor ons vissers cruciaal voor het vangen van vis.


Je kunt ze bewaren in een licht vochtige krant, in turfaarde, of een emmertje zeewater.

Klik op de afbeelding voor een vergroting. Als dit niet kan (of mag), is het ook mogelijk de pakjes te bewaren in een . Het is handig om een paar bakken in de vriezer te bewaren voor een . Wat is een manier om deze te bewaren voor circa een week? Tijdens het zeevissen in Nederland wordt, als het om natuurlijk zeeaas gaat, vaak. Is kakelvers zeeaas de beste keuze voor een sessie? De verschillende soorten zeeaas.


Zagers zijn goed te bewaren in de koeling, je kan ze dan een dag of tot goed houden.

Voor al uw verse zeeaas en hengelsportartikelen. Gewone turf is niet geschikt om zagers in te bewaren. Hoe vers gestoken zagers bewaren ! Over het algemeen is het een goed verkrijgbaar zeeaas. U kan de pieren bewaren tussen oude kranten in de koelkast, of met een zuurstof pompje in ruim.


Als zeevisser is de keuze voor een mesheft als aas altijd een goede keuze, omdat je er makkelijk aan. Bij hengelaars zijn zeepieren het meest geliefd als zeeaas. Ze zijn wel langer te bewaren ! Moet alleen nog verse van Bijl zeeaas proberen. Het voordeel van deze gezouten pieren is dat ze enkele weken in de koelkast zijn te bewaren.


Mijn ervaring is, op kleine schaal, dat bewaren in ruim water met beluchting, al veel. Hier wordt zeeaas dagelijks vers gewonnen en geleverd. Tevens is deze Zeeuwse Tap uitstekend te bewaren.


Vrijwel alle vissoorten in onze wateren zullen in de zeepier een lekker hapje zien. Bewaren koel bewaren ( koelkast) . Dit aas is voor mij dan ook eigenlijk het beste zeeaas wat er is, dit omdat je. Wanneer je de zeepieren langer wilt bewaren kan je een bak vullen.


Aas bewaren : Zagers en Zeepieren (leeglopers).

TIP ingestuurd door Bert Henning : Hoe houd ik mijn aas voor lange tijd goed ? Ik zelf zij de visgek,heb een . Meld je nu aan en ontvang €5. BD Store Outdoor Adventure Buitensportwinkel . Ideaal om mee te nemen op visvakantie in de koelkast blijven deze pieren tot weken goe invriezen is ook mogelijk. Omdat er verse ingrediienten ingaan had ik het idee dat je het in de koelkast moest bewaren.


Ook voor het spitten van zeeaas in het Deltagebied is een vergunning noodzakelijk. Na een avondje aalvissen was ik vergeten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts