woensdag 17 februari 2016

Verschil tussen cls en sls hout

Het SLS of CLS hout in geschaafd blank vuren wordt veel gebruikt voor het maken. Dus let op, Noord en Midden Europees hout is een wereld van verschil. Het SLS - of CLS - hout in geschaafd blank vuren wordt veel gebruikt voor het. Noord- en Midden-Europees hout is er een wereld van verschil.


Check ons laatste blog en blijf op de hoogte van de nieuwtjes!

Hoor vaak de term cls maar soms oojk sls ik weet waar de. Ik zie bij hout wel es CLS of SLS staan? Waar staan die afkortingen voor en wat houdt het in? Op aanvraag verkrijgbaar ( cls in vo. ( CLS in vol hout - SLS gevingerlast). Geschaafd Scandinavisch vuren nominaal breedte.


Tuinhuisstructuur in CLS of tuinhout posts jun. SLS is gewoonlijk vurenhout met de hoeken afgerond.

Woodtex heeft de onderstaande maten SLS in . Het SLS hout is de laatste jaren erg populair geworden in Nederland. CLS en SLS worden voornamelijk gebruikt voor constructie van houtskeletbouw en. CLS is naaldhout uit de Amerikaanse en Canadese bossen. Tussen stijlen en regels en tussen de balken kan isolatiemateriaal worden aangebracht.


Noord-Amerikaans naaldhout ( CLS ) of Europees naaldhout ( SLS ). Noorden of uit bergstreken en grover bij snelgegroeid hout uit de vlakten. Er is een kleurverschil tussen het vroeghout en het . Alle sls hout in verschillende afmetingen. Ideaal om te gebruiken als constructiehout voor houtskeletbouw, tuinhuizen, valse wanden,. SLS geschaafd met afgeronde hoeken.


Als vervanger voor het SLS - hout , worden voor buitenmuren en roosteringen steeds vaker. Scandinavian Lumber System of Canadian Lumber System) beschikbare maten onder voorbehoud. De binnenmuren worden meestal opgetrokken in CLS ( SLS ?). Verder is er zeer weinig verschil betreffende opbouw en afwerking van een houtskelet in.


Om de constructie nog extra sterk te maken kan je tussen de balken vulstukken.

Onderling vertrouwen tussen koper en houthandelaar is van groot belang. Vurenhout koopt u gemakkelijk en snel bij dé houtleverancier PontMeyer. In België zijn de meest gebruikte houtsoorten voor constructiehout : Europees. Welke afstand maximaal aanhouden tussen de gordingen?


Ideaal voor stijlmuren, dakconstructies, en allerhande binnenwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts