donderdag 18 februari 2016

Euonymus harlequin snoeien

De tuinplant is makkelijk in onderhoud en zeer goed te snoeien. Hij kan goed tegen snoei , is luchtverontreiniging tolerant en ook goed . Een laag heestertje met klein, witbont gevlekt blad. De bonte bladkleur blijft mooier in de zon maar verdraagt wel lichte schaduw.


De witte bloei is onopvallend.

Wanneer de plant als bodembedekker wordt gebruikt kun je deze ieder . De Harlequin is een bont gevlekte soort die vrijwel geheel wit kan zijn. Snoeien is nauwelijks nodig. Een groenblijvende, winterharde bodembedekker met groen-wit blad.


De bloemen zijn onopvallend en wit van kleur. De plant behoeft weinig snoei , maar . Beschrijving: Bladhoudend.

Opvallende vlekjes op blad. Ontbrekend: harlequin bol. Een lichte snoeibeurt in het voorjaar zorgt voor extra witte scheuten in de zomer. Te gebruiken potgron Bodemverbeteraar universeel. Aanbevolen plantvoeding, Organische meststof voor sierheesters.


Mits het niet vriest kunt u hem snoeien , zowel in de hoogte als in de breedte. Met een grote sierwaarde, vooral bv. Hoogte van 50cm tot 100cm. Foto van de desbetreffende plant. Het snoeien van de plant kan gans het jaar door en de grotere soorten.


Kardinaalsmuts ( euonymus fortunei Harlequin ) bodembedekker - 6-pack - stuks. Klimop die te breed wordt snoeien. Coniferen en andere groenblijvende hagen snoeien.


Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de . Bekijk alle reacties via groeninfo.

Het voorjaar is de beste tijd voor een lichte snoeibeurt. Euonymus fortunei Emerald Gol 50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts