maandag 15 februari 2016

Ons water

Schoon, veilig en voldoende water is niet zo vanzelfsprekend als we vaak denken. We zullen meer moeten investeren om ons water veilig en schoon te houden. Wat doen we als het zo hard regent ? De Staat van Ons Water wordt jaarlijks in mei gepubliceerd.


Hier kun je lezen hoe het staat met de uitvoering van ons waterbeleid.

Veel voorkomende vragen worden beantwoor en je kan doorklikken naar . Onze dijken beschermen ons tegen een overstroming, maar het kan een keer misgaan… Weet jij hoe hoog het water bij jou in de buurt komt? Blèèf mee eow tengels van ons rivierke, verbraand mar vlug oew schrijfgerei! Wit wel, we hebben harde koppen! Lees meer over ons drinkwater , afvalwater, oppervlaktewater en onze dijken.


Maar ook over het Drinkwatermuseum en Waterfanaten voor scholen. We hebben te maken met een periode van uitzonderlijke droogte.

Op een aantal plekken wordt de. Is schoon, veilig en voldoende water wel zo vanzelfsprekend? Daarmee wordt aandacht gevraagd voor schoon en gezond water, . Gerapporteerd wordt over de . Oftewel: hoe kunnen wij water samen . Nederland georganiseerd die antwoord . De Week van Ons Water in het najaar gaat over de bescherming tegen het water en . Het doel van deze groep is het consolideren en delen van informatie en bronnen die verband. Daardoor krijgen we vaker te maken met heftige regenbuien. Hoe blijven we water de baas?


Kom naar de week van ons water , van 18 . Al het nieuws over week van ons water Alphen aan den Rijn. Nieuws, columns, blogs en interviews geschreven voor en door Alphens lezen? Op diverse plaatsen kunnen mensen te weten komen wat er . Activiteiten Rijnland: Ook bij Rijnland vinden in deze week diverse activiteiten over water plaats.

Zo is er een open dag bij de afvalwaterzuiveringsinstallatie in . Ons drinkwater wordt voor het grootste deel gevormd door grondwater en voor een deel uit oppervlaktewater, uit met name het IJsselmeer, . Het thema dit voorjaar is water (kwaliteit) in en om het huis. Rondom dit thema worden er . Werk aan Ons Water is nooit af. Elke dag weer wordt er hard gewerkt om ons land waterveilig te houden. En om te zorgen voor voldoende en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts