maandag 20 juli 2015

Zorgboerderij zunderdorp

De IJstuin biedt u verschillende soorten biologisch ijs en is gemaakt met de melk van onze koeien. Welkom op de website van zorgboerderij De Stolp. Zorgboerderij : Lekker samen aan de slag! Op deze website vind je inf. Nieuw te bouwen zorgboerderij Broekergouw te . Hier vindt u onze biologische zorgboerderij.


Tijdens de vakantieperiode werken wij met een beperkte bezetting, dit kan leiden tot een beperkte . Zunderdorp in de gemeente Amsterdam. Even buiten de kern ligt zorgboerderij. Aan de tafel in de keuken van Ons. Verlangen zitten Nico en Bea Disseldorp, hun doch-. De organisatie zal nog heel wat werk verzetten om van deze Boerenmarkt . Toen iemand me vertelde over deze zorgboerderij , dacht ik: alleen . Zoek zorgboerderijen op alfabet, naam of vul uw postcode in voor een boerderij in de buurt.


Stichting de vier jaargetijden is een kleinschalig initiatief voor het wonen en dagbesteding. De vier jaargetijden is HKZ gecertificeerd. Hij begon ook een zorgboerderij : mensen die gehandicapt of geestelijk in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts