maandag 20 juli 2015

Houtwormkever herkennen

Houtworm herkennen : heb ik te maken met houtworm? Controleer hout op kleine ronde gaatjes. GEWONE-HOUTWORMKEVER1-630x300. GROTE-HOUTWORMKEVER1-630x300.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Lees onze tips over het herkennen en bestrijden van houtwormkevers. Hoe ziet een houtwormkever eruit? Heb ik last van houtwormkevers ? De kleine en grote houtwormkever zijn totaal verschillend van elkaar.


De kleine houtwormkever tast enkel kurkdroog hout aan, de grote juist vochtig . Bent u bang dat u last hebt van houtwormen? Met de informatie op deze pagina leert u snel de houtworm herkennen.

Het dekschild is te herkennen de rijen met kleine putjes. Het zijn namelijk de gaatjes in het hout die u meestal aan het denken zetten. Er is veel verwarring rondom de verschillende soorten Houtkevers. De Houtkever herkennen is daarom lastig. Dit kan nogal wat problemen geven als u last hebt . De gewone houtwormkever (Anobium punctatum) is een kever uit de familie.


De uitvliegopening is tot millimeter, en is hieraan te herkennen , alle andere . SHR herkent de houtworm en geeft bestrijdingsadvies. Het is heel goed mogelijk dat u niet beseft dat u een probleem hebt met houtworm totdat de uiterlijke kenmerken zichtbaar worden. Spring naar Herkennen - Herkennen. Het begint eigenlijk met het herkennen ervan. De houtworm bestaat eigenlijk niet want het is een verzamelnaam . Alle informatie over houtwormkevers ▻ Ontwikkeling ▻ Herkenning ▻ Schade van de houtworm.


Daarbij kan het behoorlijk lastig zijn om de houtworm te herkennen , aangezien deze zich het merendeel van de tijd niet zal laten zien. De volwassen houtwormkevers leven namelijk niet in het hout, het zijn de. De larven van de houtwormkever zijn te herkennen aan hun crèmekleur en zijn .

Je kunt de aanwezigheid van de gewone houtwormkever herkennen aan de . Om houtworm effectief en daadkrachtig te kunnen bestrijden is het essentieel om diverse soorten houtworm te kunnen herkennen. Op deze pagina vindt u de in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts