dinsdag 28 juli 2015

Larven in huis

Als je last hebt van larven in huis betekent dit naar alle waarschijnlijkheid ook dat er ongedierte in uw huis aanwezig is. De larven moeten immer ergens . Maden zijn de larven van vliegen, en ze kunnen moeilijk uit te roeien zijn. Of nu je vuilnisbak ermee is. Een aantal dingen heb je waarschijnlijk gewoon in huis.


Wij hebben allemaal maden in ons tapijt lopen.

Ik heb op internet al gezocht maar kan dus niks vinden over maden in huis. Wormpje in pluisje aan de muur? Ongedierte in huis herkennen? Gebruik deze handige gids! Met deze gids weet je snel welk ongedierte je in huis hebt, zodat je indien.


Je kunt ook op zoek gaan naar de eitjes en de larven van vlooien. Ik ben al sinds vanmorgen bezig met vliegen uitmoorden in de woonkamer. Wormen en maden worden in de volksmond vaak in één adem genoemd maar zijn in feite niet hetzelfde.


Iedere vlieg kan per ongeluk een huis binnenvliegen maar de naam huisvlieg is.

Vaak treft men daar ook hun larven , de maden , in groten getale aan. Maden zijn pootloos, meestal wit of geelwit en leven meestal in (semi-)vloeibare stoffen die hen tot voedsel dienen, zoals mest, organisch afval, rottend fruit of . Je ziet ze bijna nooit, maar je huis zit vol enge monsters. Ze kunnen zich alleen ontwikkelen in vochtig materiaal. Wanneer het hout in uw huis is aangetast door larven van de huisboktor, moet u snel reageren want de schade kan enorm zijn.


Wil u ook weten wat voor insecten u in huis heeft? Spring naar Larven - Larven van motten zijn een soort kleine rupsjes. Motten zijn eigenlijk een soort vlinders maar dan minder mooi. Bij mij in de buurt wel eens voorgekomen dat de maden van een . Weet je niet zeker of je motten in huis hebt, zet dan een lijmval of leg een wit vel papier onderin de kast.


Sommige van de soorten die we onder motten verstaan leven binnenshuis. Een mot kan overal in huis rondvliegen, maar larven bevinden zich . In uur tijd ontwikkelen de eitjes zich tot larven , de maden , die tot mm groot worden. De maden vormen zich in tot dagen tot vliegen.


Meer tips om motten in huis te bestrijden en voorkomen. Gooi de stofzuigerzak vaak weg, om ervoor te zorgen dat u alle larven en eieren ook daadwerkelijk uit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts