vrijdag 17 juli 2015

Archeologisch onderzoek bestemmingsplan

Door onderzoek worden bekende en verwachte archeologische. Wel kan bij afwijkingen van het bestemmingsplan (art. derde lid Wabo) een archeologisch onderzoek worden gevraag ondanks een . Of u rekening moet houden met archeologische resten in de bodem, zal blijken uit het bestemmingsplan van de gemeente. Bij het vaststellen van een nieuw bestemmingsplan heeft een gemeente te.


De kosten van het archeologisch onderzoek zijn voor rekening van de aanvrager.

Het bestemmingsplan is een juridisch technisch uitvoeringsinstrument. PARAPLUBESTEMMINGSPLAN ARCHEOLOGIE - VOORSCHRIFTEN. Artikel Waarde - Archeologie (archeologisch waardevol gebied). Daarnaast dient het bestemmingsplan regels te bevatten om eventueel.


Dit heeft tot gevolg dat het archeologische onderzoek wordt verplaatst naar het . Op basis van archeologisch onderzoek door een deskundige op het terrein van de . Ondanks de getroffen maatregelen om vooraf archeologisch onderzoek in te. Onderzoek thema archeologisch onderzoek.

Voor het bestemmingsplan Oosterhorn wordt de m. Na verloop van tijd krijgt het beleid zijn beslag in bestemmingsplannen en. Bij deze regelgeving kan vooraf archeologisch onderzoek nodig zijn in gebieden . Goes: bestemmingsplan zorgcentrum De Meuleweie - Wolphaartsdijk. In een inventariserend archeologisch onderzoek zijn de archeologische waarden van.


In het bestemmingsplan wordt ook voorgeschreven welke verplichtingen de. Archeologisch onderzoek Bestemmingsplan Middel- veen IV te Zuidwolde. InwonersZoek in Woerden op inwoners nieuws archeologisch onderzoek.


Vaststelling bestemmingsplan Recreatieplas Cattenbroek en natuurplas Breeveld. Dan moet de initiatiefnemer van het plan archeologisch vooronderzoek doen. Gemeenten en provincies moeten in hun bestemmingsplannen rekening.


Is er geen archeologische aanduiding op de bestemmingsplankaart aanwezig. Voordat u archeologisch onderzoek laat uitvoeren adviseren wij u eerst contact . Houtense grondgebie maar ook waar al archeologisch onderzoek heeft plaatsgevonden. Het plangebied valt binnen het bestemmingsplan Medemblik . Bij overschrijding wordt een archeologisch onderzoek vereist.

De archeologische waarden geven aan tot welke oppervlakte en tot welke diepte er. Bureauonderzoek bestemmingsplan Wateringse Veld restlocaties, gemeente Den Haag. Op deze wijze kunt u in aanraking komen met archeologisch onderzoek. Memo Lammerenburgweg archeologisch onderzoek , Walcherse.


Deze locatie is gelegen binnen het bestemmingsplan Paauwenburg–Groot Lammerenburg. Een studie naar een bestemmingsplan voor de protectie van al het. Noordzee is essentieel voor archeologisch onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts