woensdag 29 juli 2015

Salix flamingo snoeien wanneer

Ik heb deze boom vorig jaar zomer gekocht en viel vooral op de zachtroze blaadjes. In de zomerperiode regelmatig snoeien indien scheut met enkel . Die doen het erg goed maar ik zou ze liever compact houden. Salix integra flamingo snoeien posts apr.


Nog maar eens wilgjes posts mrt. Wilgen (salix) op stammetjes of als boom, hoe onderhoud je die?

Zeker de kronkelwilg is niet zo kieskeurig, ik zo bijna zeggen snoei wanneer het je . We hebben afgelopen weekend salix integra flamingo boompjes van de. Wanneer snoeien Snoeien eind van. Dit is een heel mooi teer boompje, een wilg op stam. Het is verstandig om alle soorten wilgjes op stammetjes jaarlijks te snoeien , hierdoor blijven ze mooi.


Verzorging ( snoeien , planttijd etc.) kan het best. Je snoeit deze wilgjes best jaarlijks omdat de decoratieve rode takken hun tint verliezen naarmate ze . Met zijn decoratieve roze blad fleurt de Salix Flamingo uw tuin prachtig op!

Uw wilgen op stam eenvoudig online bestellen? Anderzijds is snoeien ook een hulpmiddel om de boom- en heestervormen in. De antwoorden op deze vraag zijn vaak verschillend.


De ene keer wordt er gezegd . Wilgen zijn snelle en sterke groeiers die je goed kunt snoeien. De Salix (wilg) is een welkome aanwinst voor een tuin of terras. Snoeien eventueel na de bloei in juni, de bonte Salix -soorten snoeien in juni en. Wordt solitair geplant, vaak in voortuinen, jaarlijks snoeien. De takjes zijn iets te lang geworden?


Nieuwe woning, tuin verwaarloosd posts okt. Snoei is ook nodig omdat bij oudere takken de rode tint afneemt. Ontvang een e-mail wanneer je dit product weer kunt bestellen. Salix Integra Flamingo snoeien posts sep.


In het voorjaar kunt u de plant tot kort op de stam snoeien (knotten) , hierna. Tijdens het bestellen kunt u een voorkeursdatum aangeven wanneer u uw . Als je pas na de bloei snoeit , wanneer staat hij er dan terug mooi bij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts